Baránek stále nepochopil, že Matovič aj celá vláda to robí perfektne

28.01.2021 Autor: Tono Kováč Výber z blogov

Dennodenne sledujem internet a správy okolo akožepandémie. Pravidelne sa k nej a k opatreniam vyjadruje aj Ján Baránek, politický analytik a majiteľ agentúry POLIS.

To ako fungujú prieskumné agentúry nechcem riešiť, všetci to dobre vieme z predvolebných prieskumov pred každými voľbami. Mne, ale už lezie na nervy, ako sa každý vyjadruje k akožepandemickej situácii, stále dookola čítame a počúvame v každom videu to isté, že Matovič trpí poruchou, že vláda to robí tak alebo onak, že ľudia sú ovce, stádo atď.

Medzi tých komentátorov tejto akožepandémie patrí aj p. doktor Baránek. Z jeho počtu videí, ako a kde ich natáča a čo v nich dokolečka dokola opakuje trpí pravdepodobne nejakou poruchou ako ma aj Matelko. Potrebuje byť na obrazovke. Posledné videá pána Baráneka su na jedno kopyto. Nadávky na vládu na ľudí, rozčuľuje sa...

Čo však v tých videách chýba je riešenie. Nemá žiadne. Tiež len sedí za počítačom, alebo za kamerou z pohodlia domova, a z pozadia Youtubu či Facebooku nahráva a píše, glosuje, komentuje k akožepandémii.

Nepochybujem, že doktor Ján Baránek je vzdelaný a inteligentný, ale stále nepochopil, že Matovič s celou jeho vládou to robí takmer dokonale! Matovič totiž hrá túto akožepandemickú symfóniu podľa nôt, ktoré dostal a za ktorú pravdepodobne bude mať dobre zaplatené aj so svojimi kumpánmi.

Preto sa pýtam p. Baráneka či to stále nepochopil, alebo robí zo seba užitočného idiota, ktorý si stále myslí, že Matovič aj s celou vládou sú neschopní?

Prečo sa pán Baránek neobuje aj do Sulíka, prečo nepomenuje na hlas, že tu vláda plní len domáce úlohy Bruselu a globálnych elít. Veď dôkazov tu bolo a je až až. To len p. Baránek asi o nich ešte nevie, alebo ich vedieť nechce. Prečo pán Baránek nevyzve do verejnej diskusie ľudí na ktorých tak nadáva? Hlavne že machruje, že má kamoša prokurátora a vyzýva ho ku konaniu. Mali jeho výzvy nejakú reakciu, odpoveď. No asi nie, inak by sa o tom pochválil a my by sme sa o tom dozvedeli.

Týmto pozdravujem pána Baráneka a budem netrpezlivo čakať na ďalšie z jeho nepodarených videí. Možno to nasledovné bude konečne konštruktívne a nebude zo seba robiť len hlasnú trúbu.

PS:
Zaujímalo by ma, koho Ján Baránek volil. Ale predpokladám, že Igora Matoviča a OĽANO, ktorí ho sklamali a teraz sa pravdepodobne potrebuje ventilovať zo svojho sklamania.



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie