23 mŕtvych po podaní vakcíny proti COVID-19!

15.01.2021 Zdroj: arfa.cz Zahraničie

Po podaní vakcíny Pfizer / BioNTech proti COVID-19 zomrelo v Nórsku za niekoľko dní najmenej 23 ľudí. Vo všetkých prípadoch ide o osoby staršie 80 rokov. Nórsko je jednou z prvých krajín, ktoré začali očkovať občanov (pred koncom minulého roka), počnúc domovy pre seniorov.

Medzi nórskymi občanmi, ktorí sa nechali zaočkovať vakcínou firmy Pfizer, 23 zomrelo. 13 úmrtí je zatiaľ jednoznačne spojené s vážnymi vedľajšími účinkami očkovania.
Vakcinácia osôb dôchodkového veku už začala aj v Českej republike, a to približne pred týždňom. Zatiaľ ju sprevádzajú obrovské organizačné problémy a nezáujem. Očkovaných vraj bolo podľa odhadov za cca päť dní necelý 100 tisíc, ale je to len odhad, pretože nie všetky centrálne registre fungujú.

Vláda a úrady taja, koľko starších ľudí po podaní vakcíny v Českej republike zomrelo. Vzhľadom k tomu, že v Českej republike zomrie denne takmer 300 ľudí 65+, možno s vysokou mierou pravdepodobnosti predpokladať, že došlo za niekoľko dní k najmenej jednému úmrtiu občana po očkovaní.

České masmédiá sa o tom však nezmieňujú. Sústreďujú sa na propagáciu vakcín, ktoré sú nevyskúšané, predražené a môžu byť aj nebezpečné.

České masmédiá sa predovšetkým snažia propagovať nepravdivý fakt, že k žiadnemu dramatickému nárastu počtu zomrelých nedošlo. Za posledných 75 rokov (od vojny) ide o hlboký priemer.
Vlani však došlo k nárastu úmrtí kvôli hystérii údajnej pandémie Covid v dôsledku zanedbaných operácií rakoviny, srdca a ďalších chorôb. Aj tak ide o dlhodobý priemer.

"Pre osoby s najzávažnejšie krehkosťou môžu mať aj relatívne mierne vedľajšie účinky vakcíny vážne následky. Pre tých, ktorí majú rovnako krátku zostávajúcu dobu života, môže byť prínos vakcíny okrajová alebo irelevantná", uviedol riaditeľ Nórskej agentúra pre lieky Dr. Steinar Madsen a dodal: "Na týchto číslach nevidíme nič alarmujúceho. Všetky úmrtia sú u starších a krehkých ľudí so základnými chorobami".

U ďalších 29 ľudí, ktorí nechali očkovať, sa vyvinuli významné vedľajšie účinky. Deväť z týchto prípadov sú kritické.

Zdroj: arfa.cz



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie