VIDEO: Justičná stráž Krajského súdu v Košiciach so žuvačkou v ústach znemožila advokátke Krajníkovej vstup do budový súdu

07.01.2021 Zdroj: infovojna.sk Slovensko

Dole pripojené trestné oznámenie sa týka zásahu Zboru väzenskej a justičnej stráže SR voči mne ako advokátovi pri výkone advokácie. ADVOKÁCIE, ako slobodného povolania, ktoré poskytuje právnu pomoc ohrozeným subjektom (často v situácii bez finančných zdrojov) na ich základných právach a slobodách.

Justičná stráž Krajského súdu v Košiciach so žuvačkou v ústach znemožila advokátke Krajníkovej vstup do budový súdu. Kvôli rúšku:

Ak zničíte advokáciu – v jej pravom poslaní, alebo ak ju dostanete do kolaborácie so štátnou mocou (čo sa deje teraz, kde namiesto mojej „pochvaly“ pri obhajobe práv poškodených ma advokátska komora s požehnaním ministerky „stíha“), zničíte právny štát. A to je celkom fajn predstava pre každú vládnu moc. Mať na svojej strane advokátov…

Vzhľadom k iným pracovným povinnostiam, týkajúcich sa práve výkonu advokácie a ochrany práv a slobôd mojich klientov, nemala som čas „na seba“ a nemala som v pláne podať toto trestné oznámenie už v danej chvíli. Ale veci sa pohli „iným“ smerom.

Pod „dohľadom“ Zboru väzenskej a justičnej stráže Slovenskej republiky došlo k smrti človeka…  A vyzerá to tak, že okolnosti nie sú „v poriadku“.  Keďže ide o totožný subjekt zlyhania služobných povinností – Zbor väzenskej a justičnej stráže SR, rozhodla som sa svoje trestné oznámenie podať v tomto čase ako prejav môjho rezolútneho odmietnutia toho, čo sa stalo gen. Lučanskému.

Ako prejav rezolútneho odmietnutia zlyhania povinností a etiky Zboru. A ako prejav toho, že ZODPOVEDNOSŤ JE TREBA ZÁKONNE PRESKÚMAŤ A VYVODIŤ DÔSLEDKY ! Od príslušných členov Zboru po Kolíkovú !

Za ich konanie, za ich nekonanie, a za lož, ktorú účelovo rozosievajú medzi národ a takto lsťou zavádzajú a poškodzujú ostatných.

Viac v článku TU.

Zdroj: infovojna.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie