Hlbšia analýza politických zámerov Jána Baránka

04.04.2023 Zdroj: Katalyn Tara - komunitná blogerka na Patreone Slovensko

Za posledných deväť rokov môjho života sa stalo zvykom, že vždy, keď sa v republike dejú čudné veci, tak sa v dianí objavujú persóny, ktoré ma nenávistne a likvidačne hejtujú. A objavujú sa vždy preto, lebo vyťahujem na svetlo Božie také veci, s ktorými politici nerátajú. Na Slovensku totiž existuje veľa manipulačných faktov, ktoré má pochopiť verejnosť inak, ako naozaj sú. Napr. tzv. “transparentné bankové účty”, ktoré sú presným opakom transparentnosti. Sú totiž verejným nástrojom prania peňazí tečúcich do politiky a následne používaných za iným účelom na aký boli určené. A veľa iných vecí. Jednoducho, stúpam na otlaky ľuďom, ktorí nikdy nerátali s tým, že sa to stane. A Ján Baránek je jedným z nich. A to, pred voľbami bolí. 

Pustila som sa do Jána Baránka a zrazu sa nenávistným spôsobom objavuje môj pseudonym v Baránkových videách. Zrazu, moje analýzy zverejnené na VK profile, v ktorých prognosticky odhaľujem budúce metazločiny chodia komentovať aj známe tváre, ktorí sú v tichosti zapojení do pripravovaných, protislovenských spoločenských zločinov. A do tretice, zrejme aby toho nebolo málo, môj pseudonym sa odrazu nenávistne objavuje aj v alternatívnych rádiách, ktoré sú do pripravovaných špinavostí aktívne zapojené. 

CHARAKTERISTIKA JÁNA BARÁNKA

Prácu Jána Baránka sledujem už 25 rokov, samozrejme čisto analyticky. Nápadne mi pripomína správanie sa Američanov v Mexiku. Používajú rovnaké manipulačné taktiky. Typický Američan, keď vás chce dostať, tak príde za Vami, presvedčí Vás, že máte syntetický problém a potom prinesie riešenia, ktoré nikdy nič nevyriešili, nikdy nikomu, okrem nich samých nepomohli a v konečnom dôsledku, všetkým iba ublížia. A popri tom samozrejme slušne profitujú. Spoločensky aj finančne. A presne toto robí aj Baránek, posledných 34 rokov. 

Jedno z najväčších Baránkových klamstiev je to, že o sebe vyhlasuje, že on nikdy nebol politik. Objektívnejšia pravda je taká, že politikom sa v demokracii nestáva človek v okamihu, keď vstupuje do predvolebnej kampane. V demokracii je najdôležitejší politik ten, kto hoc aj zo zákulisia alebo metaprocesne politiku riadi. A to, robí Baránek už od roku 1989. 

Baránek hybridne pripravoval svoj priamy vstup do politiky už cez leto 2022, keď sa objavoval na politických festivaloch rádia Infovojna. A následné organizátorstvo protestov “Slovensko na prvom mieste”, iba potvrdilo, že protesty sú Baránkova politická lumpáreň, ktorá mu má zabezpečiť financie na prípravu politickej strany a udržanie popularity. Preto som ich aj spoločensky napádala. Ale to, čo robí teraz, zachádza do roku 1989, kedy pomáhal pripraviť nežnú revolúciu. 

Mimochodom, Infovojna je ďalší z hybridných článkov Jána Baránka. Toto alternatívne médium, bolo protinárodne zneužité na politické účely už asi tisíckrát. Lichtner neustále koketuje s myšlienkou ísť do politiky. Už to skúšal v minulosti na kandidátke za Kotlebu. 

Z vývoja situácie predpokladám, že strategický politický plán, ktorý Baránek ponúka svojim budúcim politickým partnerom je, že sa pred voľbami spojí s Tarabom a Kuffovcami. A pokúsi sa spojiť aj so Záborskou, čo je však z pohľadu reality neisté. Ak sa mu takéto spojenie podarí, potom existuje reálny predpoklad, že sa mu podarí získať vo voľbách 5%.  Po voľbách sa chce Zdravý rozum spájať hlavne so Smerom a s Republikou. Predpokladám, že nie s Hlasom. Ten ašpiruje na spájanie sa s liberálmi. Opakujem ešte raz: toto je plán ktorý Baránek pravdepodobne prezentuje svojim partnerom a úplne sa odlišuje od plánu, ktorý plní strana Zdravý rozum v skutočnosti (metaprocesne). 

Je správny analytický odhad, že voličsky chce Baránek zaloviť hlavne v kresťanských vodách a získať na svoju stranu katolíckych konzervatívcov roztratených hlavne v pronárodných stranách. To, čo Baránek pripravuje, je nepriama likvidácia takých strán, ako je Národná koalícia. 

Kto by nepochopili: Baránek, v kontexte toho, čo sa na Slovensku širšie pripravuje dostal od Smeru za úlohu vziať čo najviac konzervatívnych kresťanských voličov naprieč politickým spektrom. Strany, ako Hlas z toho nevynímajúc. Naopak. Preto predpokladám, že plánuje spájanie sa hlavne s Tarabom, teda s Kuffovcami a Záborskou, ktorá si bude musieť hľadať novú stranu. Ak sa mu to podarí, potom by Zdravý rozum poňala aj kresťanských voličov z nižším intelektom, o ktorých má záujem aj Matovič a OĽaNO. To, čo Baránek chystá, je teda na slovenské pomery revolučné. 

Čo sa týka politického marketingu: Baránek ide vsadiť na slovenské osobnosti. Nikdy nepovedal ani zďaleka všetky mená, ktoré budú v jeho strane, no ja už mesiac, poctivo, každý deň žmýkam symptómy spoločenského diania, aby som analyticky pospájala, aké má zámery. A vyzerá to tak, že okrem prof. Šafina a Ing. Holjenčíka, o ktorých verejnosť viac menej vedela už doteraz, sa v jeho strane pravdepodobne objavia, aj také mená, ako je Ján Čarnogurský, Noro Lichtner, prípadne Juraj Štubniak z Infovojny. Ďalej to môžu byť ľudia od Ivety Michalíkovej, respektíve, organizátorske tváre z mierových protestov. Napr. Peter Marček a podobne. A bohužiaľ, títo ľudia sa majú tak naveľko, že spájanie sa s Národnou koalíciou, je jednoducho pod ich úroveň.

Myslím to smrteľne vážne. Poctivo, analyticky sledujem tieto mená už roky a viem o čom píšem. Človek, ako je Baránek alebo Čarnogurský, dokonca Michalíková alebo Lichtner, by si nikdy s takými ľuďmi, ako je Huliak za zjednocovací politický rokovací stôl, s plnou vážnosťou nesadli a spoločnú politiku nerobili. Sú to skrytí liberáli a svojich partnerov si hľadajú v Smere a Republike. 

Nemám to zatiaľ analyticky dostatočne potvrdené, ale osobne si myslím, že do strany Zdravý rozum, môžu za istých podmienok vstúpiť v budúcnosti aj Socialisti a teda aj osobnosti, ako je Eduard Chmelár. Socialisti totiž odstúpili od spájania sa s Dankovou SNS. Problém je, že na takýto level slovenskej politiky, treba veľa peňazí. Jedna zo zásadných otázok preto znie, kde vzal Baránek peniaze na voľby a politickú stranu celkovo. Je to totiž zásadný prvok jeho politického prežitia v počiatkoch. Ale to si povieme inokedy. Dnes to bude analýza iba o zámeroch a dopadoch.

Záver tejto časti teda prognózuje zásadnú zmenu oproti tomu, čo som písala pred časom. Spočíva v tom, že ak Baránek získal peniaze na politickú stranu (čo bezpochyby získal), potom má strana Zdravý rozum predpoklady na to, aby sa dostala do parlamentu. 

SÚČASŤ WASHINGTONSKEJ ZRADY - NOVÁ ÚNIA SLOVANOV O KTOREJ SOM PÍSALA V MINULOSTI ZAČÍNA DOSTÁVAŤ REÁLNE KONTÚRY 

Baránkove napojenie na štruktúry protiruského poľského vojnového štváča Jána Kaczynského, je dávno známa informácia. Baránek aj aktuálne vyrukoval s tým, že Poľsko je najväčšia slovanská veľmoc, ktorú treba rešpektovať. O Rusku to však netvrdí. Napriek tomu sa poľské a teda aj euroatlantické záujmy a ruský záujem prezentovaný cez Jána Čarnogurského, pravdepodobne stretávajú v jednej a tej istej politickej strane - Zdravý rozum. 

Títo páni ju teda zakladajú v záujme vytvorenia novej slovanskej únie. Verejne obhajujú budúce odtrhnutie sa pásu stredo a východo-európskych slovanských a pobaltských krajín od EÚ. Problém je, že Baránek už následne nehovorí, kam a ako sa tieto krajiny majú následne začleniť. Nehovorí o tom, že rozdelenie EÚ na dve samostatné únie je aj hlavný zámer Spojených štátov amerických a že nová únia má byť hlavne pod nadvládou USA a NATO. A nehovorí ani to, že v nej má byť aj torzo rozdelenej Ukrajiny - ďalšia časť amerického plánu. Dokonca nehovorí ani to, že Ukrajina, ako územná súčasť Poľska, by sa vstupom do tejto únie dostala automaticky do NATO, pretože únia má vzniknúť, ako federácia - taký je americký zámer. Možno práve preto, v súčasnosti Baránek moc nepodporuje odchod SR z NATO. A čo je najzaujímavejšie, že ho nepodporujú ani ľudia, ako je napr. Chmelár. A nepodporujú ho ani smeráci a mazurekovci, s ktorými sa Baránek chce po voľbách spájať. 

Baránek je jednoducho Kaczynskiego kôň pôsobí na Slovensku aj v prospech záujmov Poľska. Ale to, ako je verejne známe má na Ukrajine anexačné zámery. To potvrdzuje hlavne video, ktoré aktuálne Beránek natočil. A podobné vyjadrenia o páse nárazníkových krajín medzi americkým vplyvom a ruským vplyvom, spomína v svojej proruskej rétorike aj Ján Čarnogurský. Problém je, že Poľsko je pod brutálnym vplyvom amerického Deep State a je v princípe rovnako krvilačné, ako Ukrajina. Môže sa teda pokojne stať, že ak Ukrajina bude iba rozdelená a jej torzo pričlenené k štátom budúcej únie, tak štáty B9 Ukrajina, sa v budúcnosti stanú druhou Ukrajinou. Toto reálne hrozí. A na tom sa dnes Baránek a pravdepodobne aj Čarnogurský podieľajú. A samozrejme Fico a Uhrík. 

ZÁVER

Analytický záver je pomerne jednoduchý. Vychádza z vývoja súčasného stavu. Tiež z premisy, že Rusi idú na isto a rozhodli sa staviť svoj budúci vplyv na Slovensku na koalíciu Zdravý rozum, Smer a Republika. Otázka preto znie, ako sa k týmto zásadným zmenám na Slovensku postaví Poľsko a Čechy, ktoré sú pod hlbokým a temným vplyvom amerického Deep State. 

Analyticky to vyzerá tak, že to, či bude Slovensko, Poľsko, Čechy, jednoducho krajiny B9 zatiahnuté do vojny proti Rusku na Ukrajine sa dozvieme už veľmi skoro. Voľby na Slovensku, sa totiž rýchlo blížia a neoliberáli budú musieť zareagovať. Jednak preto, že sme v tejto vojne jedna z kľúčová krajín a jednak preto, že budúca vláda Roberta Fica s Uhríkom a Baránkom dostáva reálne kontúry. 

Národnej koalície mi je ľúto. Sú to ľudia, ktorí majú národný punc a, ak sa trojkoalícia Smer, Republika a Zdravý rozum podarí, tak z politického života bude NK naveky odstránená. A podpíšu sa pod to hlavne politické zámery prezentované R. Ficom, Jánom Baránkom a Jánom Čarnogurským.

Zdroj: Katalyn Tara - komunitná blogerka na Patreone



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie