Na slovenského pronarodného voliča prebieha ďalší podvod. Tisícky eur, ktoré dali ľudia Baránkovi zmizli a jeho prepojenie na ŠTB a tajné služby.

12.03.2023 Zdroj: inenoviny.sk, Katalin Tara, orsr.sk, finstat.sk Slovensko

Podľa blogerky je Baránkom kontrolované Slovensko na 1.mieste pračkou na peniaze. Baránek mal cez svoj transparentný účet preprať skoro 100 000 EUR vybratých na daroch. Kde zmizli peniaze nie je známe. Baránek v minulosti zakladal spolu s britskými tajnými službami KDH. Dlho plnil úlohu manipulácie verejnej mienky cez svoje pofiderné prieskumy, tie sa veľakrát výrazne odlišovali od reality. Robil prieskumy aj mnohým ľuďom od Dzurindu, Mikloša. Bol citovaný vo všetkých médiach, mal dobré styky s Miklošom, Dzurindom.. teraz sa objavil na alternatíve. Ak ste s ním prišli do kontaktu, tak ste narazili na človeka, ktorý najradšej počúva seba. Diskusie neuznáva, resp. iné názory nepočúva.

Na učte sú tranzakcie, ktoré neobsahujú žiadne informácie. Na čo bola použitá suma, akej firme…pódium…kľudne to mohol robiť niekto zadarmo… Takéto nakladanie s peniazmi ľudí je skutočné netransparentné.
https://www.transparentneucty.sk/#/ucet/SK1209000000005194825184

Ján Baránek – prepojenia na ŠTB, tajné služby

Jan Baránek bol veľmi blízkou osobou sociológa Miroslava Kusého a Jána Čarnogurského. Miroslav Kusý bol dosadenou figúrou pri organizovaní nežnej revolúcie, spolupracoval s ŠTB.

Nežnu revolúciu ako aj vznik VPN organizovali zahraničné tajné služby spolu s ŠTBákmi (viac si možno naštudovať z vyjadrení Miroslava Dolejšího, ktorý bol jediným skutočným najdlhšie väzneným disidentom). Nie je náhoda, že práve kamarát Kusého – Ján Baránek zakladal VPN, spolu s kotolníkom Budajom, Knažkom a inými. Kusý pôsobil aj v americkom propagandistickom rádiu – Slobodná Európa. Dcéra Miroslava Kusého je propagátorka povinného očkovnia na COVID-19 – doktorka Bražinová.

Ján Čarnogurský na Slovensku zakladal slobodomurársku lóžu. S ním KDH zakladal Ján Baránek, to bola taká trojka Baránek, Čarnogurský, Kusý. KDH spoluzakladali v spolupráci s britskou tajnou službou MI-6 (zdroj: Anton Selecký).

Baránek bol v hierarchi veľmi vysoko, aj preto si ho vybrali ako preverený zdroj na manipuláciu verejnej mienky cez prieskumnú agentúru Polis.

Počas kuponovej privatizácie (rozumej rozkradnutia štátneho majetku a okradnutie občanov) bol Baránek analytikom kupónovej privatizácie.

Podvodníkom ako je Záborská a Škrípek pomáhal Baránek zakladať Kresťanskú úniu. Škrípek ako europoslanec viackrát hlasoval proti záujmom Slovenska. Záborská, ktorá vedie Kresťanskú úniu.

Práve Záborská je protislovenský živel skrývajúci sa za kresťanstvo, ako aj celé KDH (erotické salóny by vedeli rozprávať o viacerých KDHákoch…). Záborská je predsedničkou Paneuropskej únie na Slovensku, tú zakladal Kallergi, ktorého cieľom bolo zjednotiť EÚ a vytvoriť superštát s podradným pomiešaným obyvateľostvom (Kallergiho plán).

Otcom Záborskej je Anton Neuwirth, ktorý spolu s Baránkom zakladal KDH. Nie je náhoda, že práve Baránka si vybrala aj dcéra Neuwirtha – Záborská. Práve Neuwithovi vďačia Slováci za podvodnú zmluvu s Vatikánom, kde sme sa stali vazalom Vatikánu a ten tu začal mať nadpráva. Tiež bol predsedom Kallergiho Peneurópskej únie. Je po ňom pomenované kolégium Antona Neuwirtha, kde študovali viaceré osoby organizujúce protesty Za slušné Slovensko.

O význame Baránka a jeho lojálnosti svedčí aj to, že si ho vybrali ako šéfa volebného štánu finančného podvodníka Michala Kováča, keď kandidoval za prezidenta (Kováč je kapitola sama o sebe, v minulosti okradol viaceré rodiny o podiely v bankách). Jeho syn zdedil psychopatické vlastnosti po otcovi, môžte zaspomínať na jeho podvody v Taiwane.

Slovensko na 1. mieste Baránek organizoval s Martinom Kleštincom, ten spolu s Pčolinským a inými dosadenými organizoval Gorila protesty z úzadia riadené Nicholsonom, Lipšicom (a inými na CIA prepojenými osobami).

Baránek založil v roku 1999 agentúru Polis, v tom istom roku vznika aj SMER-SD, spojením viacerých strán. Rok predtým stál Fico s Dzurindom na tribúne a obhajovali Markízu. Od toho času prieskumy vychádzajú v prospech SMER-SD. Nie je náhoda, že  práve najväčšiu kampaň Baránkovi aktuálne robí aj Ereport, ktorý vlastní zakladateľ strany SMER-SD – Fedor Flašík. Cez neho sú prepojenia na Kočnera, Kováča…

Myslíte si, že Baránek ide pomáhať obyčajným ľuďom? Tak potom ste buď hlúpy, alebo slepý. Možno niekto zverejní zaujimavé články spred roku 2000…

A ďalšia podstatná otázka, na ktorú sa ľudia musia naučiť pýtať. Čo urobil okrem rozprávania Baránek pre Slovákov? Nič.

Kto je Ján baránek? Biely kôň politikov, inseminátor strán a hviezda alternatívy

Veľmi zaujímavé video a veľmi podozrivé vysvetlenie teraz už politika Jána Baráneka ako sa hospodárilo s peniazmi dôverčivých ľudí, ktorí v nádejí prispievali a prispievajú na toto združenie.

Politológ Ján Baránek?

Pri každej významnejšej politickej udalosti (voľby, kauza) sa v slovenských médiách takmer s určitosťou objavuje politológ Ján Baránek z agentúry Polis. Aj napriek tomu, že slovenskej verejnosti vadia politické analýzy od krčmových stolov, už menej jej vadia politické analýzy vyštudovaného prírodovedca.

Vždy, keď v televízii či rozhlase zaznie „politológ Ján Baránek z agentúry Polis“, krv mi pení v žilách. Rovnako keď si prečítam argumentáciu „politológa Jána Baránka“ v mienkotvorných denníkoch. Pri ďalšom čítaní textu abstrahujme na to, či Ján Baránek hovorí (píše) k veci a objektívne, alebo od veci a subjektívne. Dôležité je jeho titulovanie zo strany médií a zrejme prijatie titulu politológ samým sebou. Alebo Ján Baránek všetky média upozorňuje na to, že nie je politológom a tieto ho aj napriek jeho negatívnemu stanovisko takto naďalej titulujú? Politológ nie je každý, kto sa nejakým spôsobom vyjadruje k politickému dianiu na Slovensku, lebo potom nemáme na Slovensku alkoholikov, ale politológov. Politológom je človek, ktorý úspešne absolvuje vysokoškolské vzdelanie v študijnom odbore politológia, v lepšom prípade človek, ktorý sa okrem štúdia teórie venuje aj praxi. Lebo žiaľ, máme na Slovensku aj politológov, ktorý o politike vedia menej ako RNDr. Ján Baránek.  Základnou a neodmysliteľnou podmienkou pre oslovovanie človeka politológom je pridelený vysokoškolský titul. Ján Baránek podľa dostupných informácií disponuje vysokoškolským titulom RNDr., čiže je doktorom prírodných vied. Politológia je vednou disciplínou, samostatne je Štatistickým úradom SR vedená ako študijný odbor. Politológ je absolventom vysokoškolského štúdia v tom študijnom odbore, o čom sú absolventovi po ukončení štúdia vydané doklady, a to najmä vysokoškolský diplom. Disponuje politológ Ján Baránek dokladom preukazujúcim jeho vzdelanie v študijnom odbore politológia, čo by ho oprávňovalo používať titul politológ? Agentúra Polis Slovakia, s.r.o. ani Ján Baránek nedisponujú verejne prístupným web priestorom, preto sa o vzdelaní Jána Baránka dozvedáme len z portálu pravda.sk (Bratislava a vidiek majú spoločný iba jazyk, zdroj: denník Pravda, Róbert Kotian, 13.03.2010, overené 11.11.2013; TU) a hospodarskyklub.sk. V prípade druhého zdroja samotný Ján Baránek neguje v životopise oslovenie „sociológ“ a „politológ (TU).

Fakt, že Ján Baránek samého seba za politológa (asi) považuje je podložený jeho výzvou k politológovi Marušiakovi (Mgr. Juraj Marušiak, PhD.) v relácii Z prvej ruky RTVS zo dňa 11.11.2013 (12:42 hod.), kde uviedol, citujem: „Ja nie som ekonóm, ani Vy nie ste ekonóm, tak poďme radšej k tým politickým veciam“, koniec citátu. Ak by nie, potom bez ekonomického vzdelania síce Baránek nie je ekonómom, ale mohol by byť ekonomickým analytikom? Na obhajobu relácie treba uviesť, že moderátorka takto Baránka netitulovala, aj keď iný moderátor RTVS celý deň takto na Jána Baránka ako hosťa Z prvej ruky upozorňoval. Takmer všetky mienkotvorné média na Slovensku z času na čas označia Jána Baráneka politológom, avšak v ostatnom čase sa prikláňajú skôr k označeniu „politický komentátor či analytik“. Neexistuje však jednoznačná hranica zlomu, t.j. moment do ktorého ho označovali politológom a od ktorého už len analytikom, preto naďalej pretrváva stav, v ktorom sa prírodovedec stal politológom. Mnohé média prevzali texty agentúry SITA, ktorá Jána Baráneka veľmi rada oslovuje ako politológa.

Tento text je možné považovať za otvorený list mienkotvorným médiám, ktoré si dodnes nevšimli, že RNDr. Ján Baránek nie je absolventom politických vied.


Zdroje:

https://www.inenoviny.sk/desiatky-tisic-eur-ktore-dali-ludia-barankovi-zmizli-pise-blogerka/
https://www.inenoviny.sk/jan-baranek-prepojenia-na-stb-tajne-sluzby/
https://mypoliticaladventures.wordpress.com/2013/11/11/politolog-jan-baranek/

Zdroj: inenoviny.sk, Katalin Tara, orsr.sk, finstat.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie