Ján Baránek je vypočítavý podliak, klamár, preplatil pódium, nevyplatil spolupracovníkov na projekte Slovensko na 1. mieste a neoprávnene čerpal finančné prostriedky tvrdí Milan Sitár a JUDr. Krajníkova

18.03.2023 Zdroj: Slobodný vysielač Slovensko

Pre tých, ktorí nepočávajú Slobodný vysielač a konkrétne reláciu s JUDr. Adrianou Krajníkovou dávame do pozornosti reláciu zo dňa 17.3.2023, v ktorej bol hosť bývalý spolupracovník Jána Baránka na protestoch "Slovensko na 1.mieste" Milan Sitár z rádia Truck. V rélácii padli tvrdé obvinenia na adresu Jána Baráneka. Na všetko, čo odznelo sú svedkovia a telefonické náhravky.

V relácii JUDr. Krajníkovej vystupuje bývalý spolupracovník združenia Slovensko na 1. mieste, ktorý sa podielal na výrobe 7 zvukových a 37 audiovizuálnych nahrávok, ktoré slúžili na propagáciu akcie Milan Sitár. Ján Baránek jemu a ďalším nevyplatil dohodnutú odmenu za prácu, ktorú vykonali v prospech akcie. V relácii zazneli obvinenia, že Ján Baránek spreneveril peniaze a neoprávnene, nezákonne čerpal finančné prostriedky z verejnej zbierky na projekt Slovensko na 1. mieste.

Po tom, čo Milan Sitár vyzval Jána Baráneka listom o vyučtovanie finančnej zbierky a vyplatenie jeho odmeny mu Ján Baránek napísal výhražnú SMS v štýle mafiánskych praktík. Milan Sitár zo združenia vystúpil aj z dôvodu, že kultúra vo vnútri je iná ako sa navonok prezentuje.

"Skús to zverejniť a bude sa ti hlava točiť." - výhražná SMS, ktorú odoslal Ján Baránek Milanovi Sitárov po tom ako Milan Sitár napísal list Jánovi Baránkovi.


Celú reláciu si môžete vypočuť tu:

Zdroj: Slobodný vysielač



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie