VIDEO: Ako to bolo s Františkom Böhmom (Z tmy na svetlo 1. časť)

15.02.2021 Zdroj: afinabul.wordpress.com / Pavol Forisch Slovensko

Prvá časť video blogov s rozhovormi s bývalým dôstojníkom SIS "Z tmy na svetlo". Danny Kolár prináša nový vlog s bývalým príslušníkom SIS Pavlom Forischom. Počuli ste už verziu mainstreamovú, aj alternatívu. Teraz si vypočujte verziu človeka, ktorý Františka Böhma osobne poznal.

Každý odpad spoločnosti má svoju formu skrývania sa. Tak, ako sa podvodníci a zlodeji skrývajú za maskami finančníkov a bankárov, tak aj zločinci sa skrývajú za maskami finančných skupín. Rovnako sa vlastizradcovia skrývajú za maskami poslancov a korupčníci za maskami ministrov.

A poznáme tiež aj klamárov, čo si každý deň nasádzajú masky novinárov, ale aj iných kriminálnikov v koži policajtov, sudcov a prokurátorov. A každý z nich má aj svoju pravú tvár, ale tú si chránia...

Antifa napríklad existuje len neoficiálne, Zomri nosí vrecia na hlave a tí najväčší skutoční náckovia a fašisti sa dokonale skrývajú za obraz liberálov, ktorí kážu dennodenne o slobode. Ale existujú ľudia, ako ja, vy a vaši známi, ktorí vidia, že sa tento odpad spoločnosti skrýva pod maskami len preto, že v skutočnosti to oni sú temnota.

A škriekajú, keď ich niekto proti ich vôli ťahá na svetlo....pred zraky bežného ľudu.

Prečo?

Lebo temnota na svetle stráca svoju silu.


 

Zdroj: afinabul.wordpress.com / Pavol Forisch



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie