Uhríková strana Hnutie Republika je prepojená na jezuitov, zakladateľ Uhríkovej strany je Maltézsky rytier

09.08.2021 Zdroj: inenoviny.sk / blog.infovojna.sk / omediach.com Slovensko

Peter Marček je zaujimavá osoba na Slovensku. Verejnosť ho spoznala, keď založil stranu Borisa Kollára – Sme rodina, za ktorú aj kandidoval. Spolu s moderátorkou Šimkovičovou. Potom zo strany odišiel a začal manipulovať na alternatíve. Vytvoril ďalšiu stranu Hlas ľudu. Za televíziou Slovan, kde pôsobí Martina Šimkovičová je MUDr. Peter Kotlár. Ten pôsobi vo viacerých firmách s viacerými Kotlarovcami a tí tvoria desiatky iných veľkých a zaujímavých firiem.

https://orsr.sk/hladaj_osoba.asp?PR=Kotl%E1r&MENO=Peter&SID=0&T=f0&R=0

Tu im s nepriamou reklamou pomohli aj penťácke média https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/martina-simkovicova-relacii-poriadne-pritvrdila-takto-nazvala-prezidentku-caputovu

Peter Marček v médiach príznal, že je rytier:

Ide o skupinu Maltézskych rytierov

Maltézski rytieri sú pod kontrolou Jezuitov. Disponujú veľkým bohatstvom, vplyvom, vyrazne ovplyvňujú dianie vo Vatikáne, majú veľký vplyv na bankový sektor.

https://www.topky.sk/cl/100535/1552121/Kollarov-poslanec-hovori-o-sebe-ako-o-rytierovi–S-poslancami-sa-chce-modlit-za-pokoj-v-parlamente

Vladimír Mečiar bol vyznamenaný rádom Maltézskych rytierov priamo pri návšteve Jána Pavla II. vo Vatikáne v roku 1995. Vyznamenania sa udeľujú tím, čo pomohli alebo naplnili plány Vatikánu (nie Slovákov). 

Členom rádu bol aj prezident Schuster, ktorý s Dzurindom zabezpečil vstup SR do EÚ. Mečiar nielen podriadil Slovensko Vatikánu podpisom nevypovedateľnej zmluvy, ale v roku 2008 spolu s Ficovou vládou, SNS  a Štefan Harabinom hlasovali za Lisabonskú zmluvu, ktorou sme prišli o svoju suverenitu.

Nie je náhoda, že Vladimír Krčméry študoval na Jezuitskej škole, podobne ako aj Lipšic, Fauci. Nie je náhoda, že ministerka zdravotníctva Kalavská sa stretáva s Maltézskými rytiermi a získala pofiderný titul na pofidernej Krčméryho Univerzite, kde podobne podvodné tituly získali aj mnohí SMERáci a niektori tam aj vyučovali.

Krčméry je prepojený aj na Matoviča. Všetci politici sú vzájomne poprepájaní, len ľudia si myslia, že sú proti sebe. O Uhríkovi sa dlhodobo hovorí ako o Jezuitovi. Spolupráca s Marčekom, rytierom Maltézskeho rádu nie je náhoda.

Osvedčeným nástojom Jezuitov je šikana, terorizovanie občanov, chaos.  Nie je náhoda, že experimenty na Slovákoch vykonávajú osoby blízke Jezuitom. Trebalo by aj im riadne vytrieť ustá a pichnúť im skutočnú vakcínu… A nie je ani náhoda to, že riadená opozícia nič nerobí…len rozpráva a neinformuje verejnosť ani o zákonoch, ktoré sa prijímajú (viď. zákon o COVID pasoch, vedeli to skoro mesiac, mlčali…). V Uhríkovej strane je aj mnoho osôb blízkych Mečiarovcom…

Maltézski rytieri na Slovensku

Je nutné si uvedomiť, že skutoční (tajní) členovia maltézskeho rádu, držia vo svojich rukách veľkú moc a disponujú obrovským finančným kapitálom. Sú šedou eminenciou nielen Vatikánu, ale aj celého bankového svetového systému.

Magnátmi medzi maltézskymi rytiermi sú znova tajní jezuiti, aj keď organizovaní dokonca v iných rádoch alebo organizáciách. Napríklad, Vladimír Mečiar bol vyznamenaný rádom Maltézskych rytierov priamo pri návšteve Jána Pavla II. vo Vatikáne v roku 1995 ako sám píše vo svojej knihe „Slovenské tabu“ (samozrejme, že to tabu platí len pre občanov Slovenska – pozn. F. Š. ).

Viac na Maltézsky rád- Vatikánski rytieri aj na Slovensku.

Pozn. Dôležité.sk:

Erika Vincoureková, ktorá v minulosti na Markíze šéfovala publicistike a v roku 1996 zakladala a aj pripravovala bulvárnu reláciu Smotánka

Vladimíra Mečiara vehementne propaguje v Slobodnom vysielači Erika Vincoureková, ktorá je tiež známa prevliekačka kabátov. Z mainstreamu rovno do Slobodného vysielača a ZVTV. Bez sebareflexie a bez hanby propaguje ľudí, ktorí sa pričinili o zničenie Slovenska a slovenského národa od rozdelenia ČSFR.

Vincoureková bola aj redaktorkou Nového Času, kde skončila po kauze článku s fotkami nahých hercov Novej scény, ktoré boli odfotené a publikované napriek vyslovenému zákazu divadla. Známa bola aj tým, že verejne podporovala Vladimíra Mečiara. So stranou Nezávislá erotická iniciatíva sa pokúšala dostať do parlamentu. Dnes sa venuje ezoterike.

 

Zdroj: inenoviny.sk / blog.infovojna.sk / omediach.com



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie