Tupci, skrachujte! Ste súčasťou kovidfašizmu, vás zaujíma len vlastné vrecko. Odkazujú diskutujúci zástupcom gastrosektora v Tatrách

10.12.2021 Zdroj: infovojna.sk Slovensko

Svoju servilitu súčastnému systému potvrdili rúškami na svojich papuliach.  Protestujúci v respirátoroch, no kto že už vás bude brať vážne? Ste pekné ovečky! Nech do jedného skrachujú!

Presne tak, čiže ukázali, že hrajú túto špinavú hru a nevedia sa postaviť proti tomu jasne a razantne. Vrátane ich drbnutého papierika. Tam malo byť napísané, že STOP DISKRIMINÁCII a STOP NEZÁKONNOSTI a nič viac, žiadne prosíkanie. Keď mnohí z vás odrbávali zákazníkov, to ste boli páni, ale teraz vás jebe do riti Magorovič a spol. a neviete ho kopnúť do hlavy? Ste hovná a skapete od hladu. Iné si nezaslúžite. Kde ste boli doteraz? A čo to robíte? Napísal diskutujúci s nickom Jesus Christ.

Hovorím už dávno, že táto vláda padne, až keď ich začnú naháňať tí poslušní. Keď prehliadnu, ako boli oklamaní. Títo tu ešte k tomu majú pekne ďaleko, aj keď je to už ďalšia fáza. V každom prípade je veľmi zábavné počúvať náreky - parafrázujem - "tak ochotne sme diskriminovali a vy nás teraz diskriminujete... Dovoľte nám otvoriť a my budeme poslušne diskriminovať zase". Niečo ako keď židovský kápo v koncentráku ide na smrť a plače, prečo aj on, keď tak ochotne slúžil. No, lebo ťa nikto nemá rád, ani tí, pred ktorými si sa zohol, ani tí, ktorých si zradil. Napísal Miroslav Ondirko.

Ten svoj boj nazvali "Prechádzkou na zdravom vzduchu", možno to nechápem, ale na ktorú riť majú na čerstvom vzduchu náhubky?

Aj takéto komentáre si vyslúžil tatranský gastrosektor. Diskutujúci pod článkom na Infovojne im pekne naložili. Nezaslúžia si nič iné len skrachovať. Vyberáme zopár príspevkov z diskusie. Celý článok s videom si môžete pozrieť tu.

Juraj napísal:

tupci, skrachujte. j*bat na vase gastro. ste sucastou kovidfasizmu. vas zaujima len vlastne vrecko... nabuduce ked budete protestovat vonku v tatrach, tak si dajte aspon po 4 ruska alebo aspon M10. vraj protest ale chovate sa papezskejsie ako papez.


Zástupcovia obmedzovaných a zatvorených prevádzok z Vysokých Tatier a Popradu pred vládnou vilou Kamzík v Starom Smokovci počas protestu na podporu cestovného ruchu v regióne, 9. december 2021 (Foto: Pravda, Jana Vargová)

Zdroj: infovojna.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie