Smrť generála Lučanského a strach ministra Naďa. Moc v tomto štáte si uzurpovala politická mafia!

05.01.2021 Zdroj: infovojna.sk Slovensko

Minister Naď pred pár dňami vyhlásil, že dá vyšetriť „únik“ lekárskej správy z kľúčovej operácie generála Lučanského, vyhrážal sa tým, kto tomu úniku napomohli a naopak sľuboval za naše spoločné peniaze veľkú odmenu udavačovi. Zabudol už len pohroziť každému médiu, ktoré by ju zverejnilo, ale aj na to príde.

Moc v tomto štáte si uzurpovala politická mafia, ktorá už prekročila všetky hranice zločinného konania vrátane smrti nevinného človeka. Generál Lučanský predsa už pri svojej kandidatúre na prezidenta PZ SR dokladoval svoje príjmy a ani známym mediálnym štváčom zo žltej tlače sa nepodarilo žiadne „odhalenie“, hoci vykrádanie vyšetrovacích spisov je pracovnom metódou takej Tódovej a jej podobnej mediálnej zberby.

Ale čudný tu je ten strach ministra obrany a arogancie Naďa. Veď jeho kolega v tejto zločinnej politickej skupine. Mikulec vyhlásil, že generálovi Lučanskému len „praskla žilka v oku“ pri cvičení. Sám žiadne ošetrenie nežiadal a to ho len dobrotivý bachar donútil, aby sa dal v 154 kilometrov vzdialenom Ružomberku operovať na takú banalitu, ktorá sa nikdy neoperuje!

Tak prečo minister Naď nepodporí svojho kolegu zverejnením tej lekárskej správy, čo by potvrdila, že minister vnútra je krištáľovo čistý charakter a nezavádza verejnosť dezinformáciami?! A kde je teraz minister Mikulec, prečo mlčí, keď je on ten vzor slušného Slovenska, čo nikdy neklame?

Ako to, že ten istý minister Naď nariaďuje vyšetriť a vyšetrovaním zastrašuje celý personál vojenskej nemocnice v Ružomberku, keď jeho kolegyňa, ministerka spravodlivosti Kolíková, predsa sväto-sväte vyhlásila, že generálovi Lučanskému nikto nič nespôsobil a nikto za jeho stav nemôže? Veď zverejnenie lekárskej správy by to potvrdilo, či?

Prečo minister Naď odmieta vydať samotnej manželke zrejme umučeného generála Lučanského túto lekársku správu, ktorá by predsa potvrdila, že ministerka Kolíková je krištáľovo čistý charakter a nezavádza verejnosť dezinformáciami?! Prečo minister Naď, ako správny politický mafián, porušuje všetky zákony a pravidlá dobrých mravov, keď rodine generála Lučanského odmieta vydať tento doklad, čím vyvoláva podozrenie, že generál Lučanský sa stal obeťou justičnej a policajnej vraždy? Prečo sa bojí, že by sa tak verejnosť dozvedela pravdu, keď by tá lekárska správa len potvrdila, že generálovi Lučanskému nikto nič nespôsobil a nikto za jeho stav nemôže? Veď minister obrany a arogancie vyhlásil, že generálovi Lučanskému nezachraňovali život, ale „významne vylepšili zrak“, tak prečo sa nepochváli, akých má skvelých vojenských lekárov? Veď rodina generála Lučanského súhlasila na FCB stránke „All for Milan“ so zverejnením správy, tak prečo odrazu tá skromnosť, pán Naď?

A ako to, že známa vykrádačka vyšetrovacích spisov Tódová a celá tá už tak osvedčená mediálna smečka nemá ešte v rukách tak dôležitý dokument, ktorý by potvrdil slová nového generálneho prokurátora Žilinku, že generálovi Lučanskému vlastne nič nebolo?! Veď to až do chvíle, kedy zrejme tajne previezli jeho mŕtvolu z Trenčína, mu nikto nič nespôsobil a ani jemu nič vlastne nebolo, ako vyhlásil pár hodín pred jeho smrťou Žilinka. Prečo teda minister Naď zneužíva právomoc verejného činiteľa a odmieta zverejniť lekársku správu, ktorá by predsa potvrdila, že generálny prokurátor Žilinku je krištáľovo čistý charakter a nezavádza verejnosť dezinformáciami?!

Ako to, že Vagovič, Tódová, Hanzelová, ten komsomolec Struháčik a komsomolka Studeničová ešte nenapomenuli ministra Naďa, že veď nemá čo skrývať, keď generálovi Lučanskému podľa Mikulca predsa nič nebolo, to si len zo špásu zbehol 154 kilometrov do Ružomberka na 12-hodinovú operáciu, a namiesto nevyhnutnej rekonvalescencie zrejme sám proti vôli svojich väzniteľov sa iste z nadmiery zdravia pešo vybral ďalších 144 kilometrov do Trenčína, aby si tam poležal, keďže mu podľa Kolíkovej nič nebolo a ani tam nevydržal a namiesto nevyhnutnej rekonvalescencie vybral sa späť 297 kilometrov do Prešova, aby tam natruc Žilinkovi náhle skonal?

Kde ste mediálne hyeny, aby ste sa zastali tejto organizovanej zločinnej skupiny politických mafiánov, ktorým ste vy napomáhali k moci svojimi notorickými lžami, dezinformáciami, hoaxami a konšpiračnými teóriami (tá o samovražde generála Lučanského na dva pokusy najskôr artistickým skokom proti hrane postele a potom vrcholnou eskamotážou s bundou, ktorú mu niekto z bachárov vydal, hoci vraj vedel o jeho samovražedných úmysloch – to je teda konšpiračný výkon?!!).

Prečo teraz mlčíte, prečo ste ešte nezverejnili tú lekársku správu, keď v nej vlastne nič nie je, prečo nezháňate na kopu všetky dôkazy, že Mikulec, Kolíková, aj Žilinka netárali dve na tri, nezavádzali verejnosť, neklamali o generálovi Lučanskom, nešírili dezinformácie a konšpiračné teórie? Prečo ste nás ešte neoblažili „odhalením“, že generál Lučanský len zneužil dobrú vôľu justičnej stráže a vyšetrovateľa a dozorujúceho prokurátora a ministra Naďa, aby si v priebehu pár dní pocestoval 595 kilometrov okolo Slovenska a tak sa s ním rozlúčil, aby potom náhle natruc Mikulcovi, Kolíkovej, Žilinkovi a Naďovi bez najmenšieho cudzieho zavinenia skonal? Čo ste ticho? A čoho sa bojí minister Naď?

Gustáv Murín - slovenský prírodovedec, biológ, spisovateľ, esejista, publicista, dramatik, scenárista a bloger. Murín je známy autor kníh o slovenskej mafii v 90. rokoch a bol tiež scenáristom dokumentárnej série Mafiáni na RTVS. V roku 2018 mu bola spoločnosťou svetských humanistov na Slovensku Prometheus udelená cena Humanista roka 2018, ktorá sa udeľuje za výrazné, výnimočné počiny a významné aktivity pri presadzovaní a obohacovaní myšlienok humanizmu na Slovensku. Je taktiež nositeľom novinárskej Ceny V.M. Krameria za rok 2020.

 

Zdroj: infovojna.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie