Slovenský premiér vyzval v televízii negatívne otestovaných Slovákov, aby sa správali ako pozitívne otestovaní

26.01.2021 Zdroj: aeronet.cz Slovensko

Slovenský premiér vyzval v televízii negatívne otestovaných Slovákov, aby sa správali ako pozitívne otestovaní! K čomu ale potom tie testy vlastne sú, keď otestovaný človek sa musí naďalej správať ako pozitívny, musí nosiť rúška, udržiavať si rozostupy a stále si nemôže nakúpiť iné ako životne nevyhnutný tovar? A v Česku je to už ďalej, filmové štáby z cudziny, ktoré nakrúcajú v ČR, požadujú po kastingových agentúrach, aby komparz bol testovaný len u zmluvných a veľmi predražených laboratórií! Herci nariekajú a chcú covidové pasy! Obrovský business s covidovými nevoľníkmi 21. storočia! Otestuješ sa dnes, ale zajtra už test neplatí, je moc starý!

Dostávame do redakcie každý deň hromady emailov, v ktorých sa nás ľudia pýtajú, kedy sa spoločnosť a svet vráti do normálu, či vakcinácia vráti život do starých koľají, alebo či stačia testy atď. Naozaj je veľmi ťažké ľuďom zvyknutým na slobodu vysvetľovať, že do normálnych koľají sa svet už nevráti, pretože to, čo sa práve deje, je plánom a súčasťou zavádzania Nového svetového poriadku, ktorého základným pilierom, bez ktorého ani nemôže fungovať, je totálna kontrola obyvateľstva. A k zavedeniu tejto totálnej kontroly bolo potrebné vyrobiť nejaký príbeh, nejakú zámienku, proti ktorej by nešlo nič namietať a nešlo by sa proti tej zámienke búriť.

A tou vyrobenú zámienkou je hypotetická a mediálne nafukovaná vírusová hrozba, ktorá ohrozuje zdravie celej populácie. A proti tejto zámienke ochrany zdravia si väčšina verejnosti nedovolí protestovať, pretože logicky zdravie sa vykresľuje ako dôležitejšie, než sú občianske a ľudské práva! To je práve to skutočné tajomstvo vírusovej pandémie, ktorú vymyslel a skonštruoval Bill Gates v spolupráci so Svetovým ekonomickým fórom Klausa Schwaba, čo je hlavná organizácia určená pre riadenie a zavádzanie prvkov NWO vo svete.

Prioritná triáda alebo obetovanie slobody raz pre bezpečnosť, inokedy pre zdravie

Konceptuálna gramotnosť je absolútne zásadná a kľúčová. Kedykoľvek postavíte pred občanmi otázku, kedy budú ochotní sa dobrovoľne zbaviť svojich občianskych a ľudských slobôd a práv, tak zakaždým zistíte zaujímavý fenomén, že ľudia nekladú slobodu na absolútny vrchol rebríčka svojich životných priorít. Na absolútnom vrchole drvivej väčšiny svetovej populácie je bezpečnosť. Hneď pod tým, na druhom mieste, je ochrana zdravia. A až dole na treťom mieste pod tým, je sloboda. Prioritná triáda je trojica najvyšších životných priorít, ktorých poradie je určené vylučovacou metódou. Keď na vás terorista mieri zbraňou a ohrozuje vás, prioritou v tej chvíli nemôže byť ani zdravie, ani sloboda, oboje má menšiu prioritu. Bezpečnostnú priečku si detailnejšie popíšeme.

Bezpečnosť sa totiž delí celkovo na 3 podskupiny, na fyzickú, ekonomickú a sociálnu bezpečnosť. Útok na ktorúkoľvek z týchto bezpečností je pre človeka najvyšším možným ohrozením jeho samotnej existencie. Fyzická bezpečnosť človeka je ohrozená pri útoku na jeho život silou alebo zbraňou. Ekonomická bezpečnosť človeka je ohrozená pri útoku na ekonomické prežitie človeka v spoločnosti, napr. útok na jeho životné úspory v banke, exekúcie majetku, strata zamestnania, znárodnenie majetku atď. Sociálna bezpečnosť je ohrozená pri útoku na sociálne postavenie človeka v spoločnosti. Apartheid, vylúčenie zo života, zákaz stretávania s ľuďmi, izolácie, zákaz nakupovania, zákaz používania služieb, odmietnutie prijatia na školu z politických dôvodov atď.

Je dobré si všimnúť, že skutoční teroristi útočia výhradne na fyzickú bezpečnosť, ale Dom Sion, teda globalisti, útočia počas The Great Reset vírusového procesu riadenia synchronizovane na všetky 3 podskupiny bezpečnosti, môžete to vidieť a zažiť na vlastnej koži počas tejto vírusovej hystérie. Covidová hrozba tak nie je čisto len ohrozením druhej priečky "Prioritnej triády", teda ohrozením zdravia, ale aj bezpečnosti.

Preto bezpečnosť je v "Prioritnej triáde" na prvom mieste. Toho využili globalisti po 11. septembri 2001 a v nasledujúcich rokoch kampane proti terorizmu. Keď je človek chorý a potrebuje vyliečiť, je mu sloboda k ničomu, takže zdravie prevyšuje slobodu a je teda na druhom mieste "Prioritnej triády". To vidíme teraz v dobe covidovej hystérie. Celé národy obetovali svoje slobody výmenou za ochranu zdravia, ktoré má vyššiu prioritu ako sloboda. Sloboda tak v najvyšších prioritách je až na 3. mieste. Ktokoľvek teda chce zotročiť národy, aby sa dobrovoľne vzdali slobôd, použije k tomu zámienku, ktorá ohrozuje 1. (bezpečnostnú) alebo 2. (zdravotnú) priečku "Prioritnej triády".

Na slovenskom skončilo ďalšie testovanie a objavili 0,8% pozitívnych ľudí. Naprosté fiasko, ktoré nemá obdobu, mrhanie prostriedkami štátu a vyhadzovania peňazí z okien.

V procesoch globálneho riadenia sa tomuto rebríčku hovorí "Prioritná triáda" a zakaždým, keď nejaký režim chce spútať a zotročiť národy, vytvorí situáciu, aby ľudia mali obavy a strach o prvú alebo druhú priečku triády, takže sloboda na treťom mieste stratí na priorite. Kedykoľvek teda národné alebo globálne elity chcú donútiť národy k tomu, aby ticho súhlasili so stratami slobôd, použije sa zámienka, ktorá úmyselne útočí na prvé dve pozície "Prioritnej triády", teda na bezpečie a zdravie jedinca a jeho rodiny, poťažmo spoločnosti.

Iba v takom okamihu je človek a spoločnosť ochotný/á sa dobrovoľne vzdať slobody na tretej pozícii, pretože výmenou za obmedzenie slobôd sľubujú globalisti a diktátori väčšiu ochranu bezpečia a väčšiu ochranu zdravia človeka a rodiny. Jedná sa o výmenu slobody za bezpečnosť a zdravie. V skutočnosti je to ale podvod, pretože obetovaním slobôd človek dostane len otroctvo a status nevoľníka, nedostane ani viac bezpečnosti, ani viac zdravia.

Na vlastnej koži toto zažívajú Slováci, keď skončilo ďalšie kolo plošného testovania, ktoré zistilo, že pozitívne testovaných ľudí vo slovenskej populácii je okolo 0,8% ľudí, čo je úplný otras a škandál, pretože aj obyčajnú chrípkou v populácii počas zimnej sezóny sa nakazí až 15% populácie a tisíce starších ľudí na chrípku zomrú, ale nikdy v minulosti sa kvôli tomu nikdy netestovalo, nikdy sa kvôli chrípke neschvaľoval lockdown, historicky si pamätáme iba chrípkové prázdniny v školách, ktoré sa riešili lokálne v jednotlivých okresoch.

Covidový vírus je však vykreslovaný ako nebezpečný zabiják a údajne kvôli nemu kolabujú lôžkové kapacity nemocníc, čo je znovu podvod, pretože akonáhle má niekto pozitívny test na Covid a je mu viac ako 65 rokov, doktor ho okamžite posiela na hospitalizáciu do nemocnice, kde potom leží na pozorovanie a zaberá miesta napr. ľuďom po autohavárii, ľuďom s plánovanou operáciou, ľuďom s potrebou akútnej starostlivosti.

Doktori odmietajúci ošetriť pacienta kvôli tomu, že nie je testovaný, musia byť vylúčení z lekárskej komory! Porušujú Hippokratovu prísahu!

Takže, zatiaľ čo v nemocniciach ležia ne-pacienti na pozorovanie a zaberajú miesta, tak skutoční pacienti zostávajú doma, nemocnice im rušia plánované operácie a vrcholom stupidity sú lekári, ktorí odmietajú človeka vyšetriť inak ako po telefóne, niektorí dokonca porušujú Hippokratovu prísahu a odmietajú ošetriť pacienta trebárs na zubnej pohotovosti alebo na ORL, pretože dotyčný pacient nemá antigénny test, alebo nie je vakcinovaný.

Ak sa vám niečo také stane, nahrajte si telefonický hovor s lekárom na mobil a vec odovzdajte právnikovi. Takýto lekár totiž porušil Hippokratovu prísahu a musí byť vylúčený z lekárskej komory a musí mu byť pozastavená činnosť. Aj keby pacient bol prudko nákazlivý smrteľnou Ebolou, lekár musí pacienta ošetriť a nesmie po ňom nič vyžadovať, ani nesmie ošetrenie absolútne ničím podmieňovať, ani testom pacienta, ani vakcínou. Lekár, ak má obavu o svoje zdravie, je povinný na vlastné náklady si zaobstarať Biohazard oblek s dýchacím prístrojom a ošetriť pacienta v Biohazard obleku.

Matovič vyrobil televízne Chucpe - ak ste negativní, správajte sa ako pozitivní

Lenže, na Slovensku po absolvovaní antigénneho testu je vám certifikát o testovaní prakticky k ničomu. Ľudia s ním nemôžu ísť ani do obchodov, pretože počas lockdownu smiete nakupovať len nevyhnutné veci pre život ako netestovaní ľudia. Certifikát slúži len ako priepustka do práce. Lenže, jeho platnosť spochybnil v nedeľu v televíznom vystúpení slovenský premiér Igor Matovič, ktorý vyvolal paniku svojím výrokom, že ľudia s negatívnym testom sa majú správať, ako keby boli pozitívne testovaní, pretože vírus je vraj potvora a už zajtra môžu byť ľudia s negatívnym testom naozaj pozitivní.

Tento výrok v televízii však vyvolal paniku v slovenských firmách a podnikoch, pretože teraz nie je jasné, či vedenie podnikov sa má na negatívne testovaného zamestnanca pozerať ako na negatívne osoby bez obmedzenia, alebo ako na potenciálne pozitívne osoby, pre ktoré jednotlivé podniky majú špeciálne pracovné programy, a to väčšinou formou Home Office. Dostali sme do redakcie otázky dokonca aj v právnej rovine, či je možné 1 deň starý test z plošného testovania vyhlásiť za vypršaný po 24 hodinách a požadovať po zamestnancoch nový test. Rovnako prišiel aj s otázkou, či je možné požadovať od zamestnancov testovanie každé ráno pred nástupom do práce?

Majitelia firiem a podnikov nevedia po vystúpení Matoviča v televízii, ako sa pozerať na zamestnancov s negatívnymi testami

Otázky prišli v reakcii na včerajší Matovičův výstup v televízii, ktorý vniesol neistotu do celej situácie na Slovensku, predovšetkým z pohľadu majiteľov prevádzok a podnikov. Ak antigénne testy nič negarantujú, potom nie je dôvod ľudí testovať a namiesto toho je lepšie všetkých ľudí považovať za potenciálne a teoreticky nakazených. Potom by ale všetko testovanie bolo plytvaním prostriedkov zo slovenského štátneho rozpočtu, pretože ak by malo znamenať, že na negatívne testovanú osobu sa musí pozerať ako na potenciálne pozitívnu osobu, potom testovanie nemá absolútne žiadny význam v zmysle organizácie práce a výroby v podnikoch a závodoch, pretože ak sa osoba nakazí 24 hodín po negatívnom teste, potom závod musí ísť de facto do karantény, resp. celý výrobný závod sa nemôže spoliehať na testy, a to skrátka preto, že test ukazuje nejaký stav v nejakom čase nula, ale o dve hodiny neskôr už to celé môže byť inak a osoba sa nakazí. To jednoducho nemá riešenie a celé to vedie k jedinej veci, na donútenie podnikov a firiem, aby po svojich zamestnancoch požadovali vakcinácie.

Obetovanie slobôd kvôli bezpečnosti pred teroristami, alebo kvôli ochraniu zdravia pred vírusom, je cestou k otroctvu

Po roku 2001 celá Amerika a po nej celý svet dobrovoľne obetoval slobodu v mene ochrany bezpečnosti v boji proti terorizmu. A viete, čo mal boj proti terorizmu po roku 2001 spoločné s bojom proti Covidu-19? V oboch prípadoch to bol vymyslený boj proti neviditeľnému nepriateľovi. Nepriateľ bol a je všade, ale pritom nikde. Ale kvôli hrozbe terorizmu sa Američania a neskôr aj ostatné krajiny zbavili dobrovoľne občianskych a ľudských slobôd, začali vznikať zoznamy nepohodlných ľudí, no-fly zoznamy ľudí, ktorí nesmú cestovať lietadlami, vznikli biometrické pasy, ktoré od všetkých občanov vyžadujú odtlačky všetkých 10 prstov človeka , bez biometrického pasu nikam nevycestujete. Kde by ste našli za normálnych okolností národ, ktorý dobrovoľne odovzdá štátu všetky odtlačky prstov svojich obyvateľov? Nikde!

Ale akonáhle sa to zdôvodnilo bezpečnostnou hrozbou terorizmu, ktorý ohrozuje na prvom stupni "Prioritnej triády", teda bezpečnosť jedinca a jeho rodiny a detí, v tom okamihu celá populácia sklapla, bola ticho a poslušne odovzdala svoje odtlačky prstov. A teraz po 20 rokoch je tu opäť útok na "Prioritnú triádu", opäť sme svedkami hystérie, že niečo nás ohrozuje, ale už to nie sú teroristi, ale je to vírus. A je úplne jedno, že oboje nikto nikdy nevidel, a že al-Káidu v 80. rokoch založila CIA, a že doteraz nikto neizoloval SARS-CoV-2 vírus vo voľnej prírode, všetky vzorky vírusu pochádzali iba z národných referenčných laboratórií z obetí a z ľudí, ktorí zomreli alebo sa nakazili. To jednoducho nikomu nevadí, zdá sa, že je to všetkým úplne jedno.

Odtlačky prstov obyvateľstva už globalisti majú vďaka zavedeniu biometrických pasov po 11. septembri 2001 kvôli teroristickej hrozbe. Teraz zbierajú od obyvateľstva pre zmenu vzorky DNA z nosohltana kvôli vírusovej hrozbe?

Tentoraz ale nezbierajú naše odtlačky prstov, ale majú záujem o našu DNA. Prečo stieracie testy? Prečo taký dôraz na plošná testovanie? Nejde náhodou o zber DNA obyvateľstva, keď odtlačky obyvateľov pod zámienkou biometrických pasov od nás už majú? Naša redakcia sa už niekoľko mesiacov snaží zistiť, čo sa deje so sterovými materiálmy po skončení testovania. Údajne sú špajle likvidované ako biologický odpad, ale čo sa deje s primermi (podložkami) a s reagentnímy fľaštičkami, to nie je jasné. Zdravotnícky materiál a biohazard sa likviduje v špeciálne na to určených spaľovniach za teplôt vyšších ako 1 000 stupňov Celzia. Problém je v tom, že plošná testovanie nedávajú zmysel, dokonca aj slovenský premiér to včera potvrdil.

Prečo sa teda kladie na plošné testy taký dôraz? Áno, ide o business za testy a o veľké peniaze, ale to samo o sebe by nestačilo na to, aby Matovič mal tak obrovskú podporu pre plošná testovanie 5 miliónov slovenských nevoľníkov zo strany Berlína a tiež Svetového ekonomického fóra. Keď to nie je kvôli preukázateľnému určeniu pozitívnych a negatívnych osôb, tak načo potom tie testy sú globalistom?

Čo iného sa získa prevedením plošného antigénneho testu, teda okrem výsledkov testov? No, získa sa dokonalá databázy DNA skoro celé populácie. Zber DNA maskovaný za testovanie vírusu je pritom dokonalé maskovanie účelu výterov DNA z krku a nosa. Pamätajte, že vaše odtlačky prstov už globalisti majú, vďaka biometrickým pasom, presadených kvôli 11. septembra 2001. Čo im ešte chýba? Databáza DNA obyvateľstva! Aj keď ide zatiaľ o špekuláciu a konšpiráciu, zamyslite sa nad súvislosťami. Dáva to logický zmysel.

Zdroj: aeronet.cz



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie