Slovensko je krajina, kde sa ľudia neboja umierať! Náhla smrť len 37-ročného pedagóga Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave.

04.10.2021 Zdroj: facebook.com/zoznam.sk/pluska.sk Slovensko

Pracovníci na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave zažívajú bolestivé obdobie. Navždy ich opustil len 37-ročný pedagóg Juraj Odorčák, ktorý bol nie len inšpirujúcim pedagógom, ale aj vynikajúcim vedeckým pracovníkom. Jeho kolegovia zostali v šoku.

Na smutnú správu upozornili správcovia sociálnej siete univerzity, ktorých správa o jeho úmrtí skutočne zaskočila. „S nesmiernou bolesťou a hlbokým zármutkom, šokovaní a skľúčení vám oznamujeme, že nás navždy opustil náš mladý kolega z Filozofickej fakulty UCM – Mgr. Juraj Odorčák, PhD. Vyslovujeme úprimnú sústrasť rodine a najbližším. Nech odpočíva v pokoji.“

Ľútosť nad jeho smrťou vyjadrili aj jeho pedagógovia z Katolíckej univerzity v Ružomberku. „Dozvedeli sme sa túto smutnú správu o Jurajovi, ktorý u nás študoval na Mgr. aj PhD. stupni. Je nám to veľmi ľúto. Úprimnú sústrasť rodine.”

Juraj svojich príbuzných navždy a náhle opustil v stredu 22.9. 2021. Jeho kolegov táto správa zdrvila. Na webe univerzity poznamenali, že to bol “vynikajúci vedecký pracovník, obetavý kolega, inšpirujúci pedagóg, kamarát a priateľ. Juraj Odorčák bol primladý na to, aby sa o ňom písal obsiahly nekrológ.”

https://www1.pluska.sk/regiony/zamestnanci-znamej-univerzity-su-soku-nahla-smrt-mladeho-kolegu-37-ich-poriadne-zasiahla

Na portáli pluska.sk, kde o smrti tohto pedagóga informovali sa spustila búrlivá diskusia, kde vačšina diskutujúcich nepochybuje o tom, že bol Juraj Odorčák zaočkovaný proti COVID-19 a na následky očkovania zomrel. Z diskusie vyberáme:

Zaujimave, ze "skvele" a "transparentne" media vedeli vzdy pricinu smrti, teda na covid, ked zomierali starsi ludia na pridruzene ochorenia s covid pozit. testom.
Ale tu zrazu media nevedia, ked zomrie nahle mlady clovek, bez predchadzajucich akychkolvek symptomov na nejake ochorenie. Nevedia ani ci bol zaockovany proti covid, zrazu to kvoli GDPR nevedia zistit, ze?
Ale to, kolko je v nemocnici nezaockovanych, to vedia, napriek poruseniu GDPR.
Toto je dnesna "objektivita" medii.

- komape

Pre mňa ste rovnakí debili aj tí čo sa nechcete očkovať A za všetkým hľadáte vakcínu že spôsobila smrt. Môžete si podať ruky s takými ako je Matovič. To je ďalší extrém. Ty naozaj veríš tomu že ťa chcú zavakcinovat preto aby ťa odpálili? V Rusku sa tiež vakcínuje a neverím že by si chcel Putin zničiť obyvateľstvo... Jednoducho keď ťa covid dostane tak už potom môžeš meditovať koľko chceš nad zlými vakcínami skapeš a máš to... Veľa sa hovorí že na pľúcnej ventilácii skončili aj zaočkovaní. Áno je to pravda A ja tomu verím len sa už nepovie Ako dlho po podaní druhej dávky sa nakazili. Ja verím to mu že veľa ľudí ktorý dostala 2. Dávku si myslelo hurá Ja som za vodou už sa nemôžem nakaziť.. aby vakcína naozaj bola funkčná tak potrebuje minimálne tri mesiace po druhej dávke... A ani potom by som nechodil s odokrytou hubou a spravil by som si po tých troch mesiacoch test na protilátky aby som videl že naozaj tá vakcína zabrala...

- hento

Vakcína je sloboda! Vakcína je víťazstvo! Slovensko je krajina, kde sa ľudia neboja umierať!

 



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie