Slavěna Vorobelová: Fašisti a liberáli chcú ovládnuť Slovensko. Nedovoľme to!

25.05.2019 Zdroj: www.narodnakoalicia.sk Slovensko

Úsmev na tvári, zmierlivý slovník a normálne oblečenie z fašistu normálneho človeka neurobí.

Vnútorne zostáva stále tým, čím bol, jeho názory sa nezmenili, len sa pretvaruje a snaží pôsobiť ako prijateľná politická alternatíva.

Myslím tým Mariana Kotlebu a jeho partičku z ĽSNS. Nie je to tak dávno, čo pochodovali v uniformách ulicami, skandovali rôzne nacistické heslá či dokonca na ulici útočili na nevinných ľudí. Aj keď cudzincov. Ale hádzať kamene do matky s deťmi je neprijateľné, nech má akukoľvek farbu pleti či vierovyznanie.

Dnes si títo ľudia s fašistickými názormi užívajú oslovenie pán poslanec (interne VODCA), berú slušné platy a snažia sa tváriť prijateľne.

Zmenili sa však?

Nie, stále sú to tí istí, ktorí pochodovali v uniformách a kanadách ulicami, pričom aj dnes nezabudajú na fašistický pozdrav “NA STRÁŽ”. Stále sú to ľudia s popleteným rebríčkom hodnôt bez súcitu a znalostí histórie. Zabúdaju či úmyslene prehliadajú hrôzy, ktoré fašizmus Európe priniesol. Zabúdajú na milióny obetí, ktoré museli naši predkovia priniesť, aby porazili toto zlo. Zjavne na to, čo reprezentuje a aké hodnoty vyznáva ĽSNS zabúdaju aj ľudia. Ich podpora v prieskumoch stúpa.

Áno, ľudia sú právom znechutení z politiky a z toho, kam sa naša spoločnosť dostala. Sú aj myšlienky a názory tejto strany, s ktorými sa dá súhlasiť. Ich postoj k migrácii či LGBTI je zväčša v poriadku. Treba ich však posudzovať komplexne a hlavne nezabúdať na minulosť a nie tak dávne historické fakty, ktoré sú nespochybniteľné.

Nedovoľme, aby sa história a jej hrôzy zopakovala. To nie je určite strana, ktorá by dokázala našu krajinu niekam posunúť a ochránila by nás pred liberálným zlom, ktoré hlasne kričí.

Čo je horšie?

Fašistické alebo liberálne zlo? Oboje je pre normálnych ľudí predsa neprijateľné!

Autor: Slavěna Vorobelová (Predsedníčka politickej strany NÁRODNÁ KOALÍCIA)



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie