Šéfredaktor spravodajského portálu Aeronet to poriadne a pravidvo naložil Slovákom!

30.01.2021 Zdroj: Radio SV - studio Tapin-radio Slovensko

Prepis časti z relácie na českom Slobodnom vysielači, kde Šéfredaktor spravodajského portálu Aeronet.cz pan VK, popisoval situáciu na Slovensku.

Total Control, totálne ovládanie ľudí, a k tomuto smerujú jednotlivé kroky, krôčik po krôčku, všetci tí Schwabovia, ktorí hovoria že kto má súkromné auto je to prejav sebectva voči ostatným ľuďom voči životnému prostrediu atď, že je sebecké bývať v byte kde sú jeden alebo dvaja ľudia keď ich tam môže byť 6. Že je sebecké, že nechcete zdieľať svoje veci s niekoľkými ďalšími ľuďmi, kde je sebecké chcieť súkromie keď môžete byť úplne bez súkromia, keď nič nemáte nepotrebujete nič tajiť, nepotrebujete žiadne súkromie. 

Viete a ľudia pokiaľ sa proti tomuto nepostavia sami od seba, tzn. koncoví ľudia, nie nejakí vodcovia, ale koncoví ľudia, povedia tak toto teda nie, toto v žiadnom prípade, pretože to už porušuje moje občianske práva a moje ľudské práva, tzn. aby niekto keď idem po ulici, ako napríklad momentálne, použijem príklad, ako majú teraz na tom Slovensku, kde keď idem po ulici musím mať papier o svojom zdravotnom stave. Aj na tom Slovensku platí stále zákon že zdravotný údaj je chráneným súkromným údajom a nikdo nemá povinnosť nikomu predkladať svoj zdravotný údaj. Je to protizákonne aj na tom Slovensku. 

Ale ľudia sa nechajú terorizovať dobrovoľne. Že môžu vyjsť z paneláku len s modrým Matovičovým papierom, že môžu ísť na prechádzku do prírody len s Matovičovým papierom. No to je začiatok presne onoho Total Control, totálnej kontroly a ani si to možno Slováci neuvedomujú, keď čítajú moje články na Aeronet.cz, to su presne základné prvky totálnej kontroly, akurát že v budúcnosti to nebude v podobe papieru, vytlačenom papieri, ale bude to priamo v mobile, bude to elektronické, sledované, skenované, všetko bude v mobile.

Ale ten princíp už na tom Slovensku už je, a ľudia si na to tam pomaly už ako je vidieť zvykajú. 

Bežte na tie slovenské serveri a čítajte tie články. Slovensko je obrovské Schwabove globalistické laboratórium rovnako ako Velka Britania. A pozrite sa na tie čísla, to sú strašné čísla. Si nepamätám, či 2.3 alebo 2.9 milióna ľudí čo boli na tom testovaní pred necelými dvoma dňami, ale to je strašné číslo! To znamená, že toľko ľudi si nechá pošliapávať občianske práva a Slováci s tým, že aby mohli mať občianske právo ísť do zamestnania, ísť do práce, oni to tam majú, že na poštu, oni aby mohli ísť na poštu si vyzdvihnúť dôchodok, tak musia mať Matovičov papier. 

To je taká fašizácia to je naprosto neuveriteľné čo Slováci si dovolia so sebou “vorat”! Čo to je? Kde sa to v nich vzalo? Ja tomu nerozumiem, Slováci tak statoční, tak odhodlani, Slovenské národné povstanie, taká odvaha a zrazu po toľkých rokoch po toľkých dekádach si nechajú takým “tuntem” z Trnavy so sebou “vorat”! Čo to je? Chapete? 

A to je proces výchovy vzdelávacieho systému na prvej priorite. Pretože tak ako školstvo vychováva, tak sa ten národ mení aj na tom Slovensku i vo všetkých ďalších krajinách. To znamená, ja tu nechcem používať, ako taku tu metaforu, že keď sa pozrieme do budúcna, vidíme len jedno veľké “zlé”, aby sme neboli negatívny. To zase nie je tak úplne desivé, že všetko by bolo úplne veľké “zlé”. Ale ten problém, na ten problém je zamiesené, pretože tá väčšinová verejnosť skrátka si necháva odoberať a zmenšovať občianske ľudské práva. 

Chápete? Znovu je to treba ešte zopakovať, aby sme si povedali o čom to je. To celoplošné testovanie na tom Slovensku, aj to posledné ktoré prebehlo je úplne dobrovoľné, nie je tam u nich žiaden zákon, že to je povinné, je dobrovoľné. Lenže kto sa toho dobrovoľne tam u nich nezúčastní, tak nemá právo ísť ani na poštu si vyzdvihnut dôchodok alebo prevziať si doporučený list, alebo podobne, pretože ho tam bez toho modrého Matovičovho papieru nepustia. 

Chápete? Ten človek, takýto človek je obmedzený na ľudských právach. A v takejto situácii by malo vypuknúť nové Slovenské národné povstanie. Tí ľudia by už teraz mali v podstate stáť v uliciach a de facto požadovať odstúpenie vlády a zmenu vlády a vytvorenie ľudových tribunálov na súdne procesy s Matovičovou vládou, porušením ústavy, prepisovanim ústavy, odoberanim občianskych práv, trestne činy apartheidu páchané Matovičovou vládou, a malo by to všetko vlastne prebiehať, a miesto toho tie politické procesy v podstate akoby vypadajú, že veľká časť väčšinovej verejnosti si začína zvykať na tie pravidelné skríningové testovania. Pod zámienkou ochrany toho zdravia proti tomu zlému Covidu. 

A preto vidíme ten príklad, že sa kopíruje, že sa nachádza dávno v ďalších krajinách, že ľudia de facto hľadajú nejakú tu záchranu, nejakého toho spasiteľa, mesiáša, pretože sa sami za seba uz nedokážu postaviť. To je ten priklad na tom Slovensku, to vidíte pekne v priamom prenose. To znamená ta výchova, to znamená ten proces, prvá priorita riadenia, svetonázorová vzdelávacia priorita je tým hlavným bojovým nástrojom globalizácie

Ak chceš pokoriť nepriateľa, vychovaj jeho deti. A presne toto oni po 30 rokoch a po dobu 30 rokov robili v Československu. Po takzvanej kabátovej revolúcii je spoločnosť v takej fazy, v takej situacii, kde ľudia sa už nepostavia za svoje občianske práva, kde považujú za naprosto normálne, že keď sa nezúčastnia dobrovoľného výteru z nosa, nemôžu na poštu ísť si vyzdvihnúť dôchodok. 

Dámy a páni, je vymaľované! Je hotovo! Je na zvracanie! A ako by povedala Jolanda, vidím jedno veľké “zlé”. Doopravdy. To je dôsledok! A preto sa ospravedlňujem a nedivte sa, že mi dochádzajú nervy keď prichádzajú rôzne maily, že nedávame rôzne riešenia. Čo by sme mali radiť riešiť, keď vidíme, čo si ľudia nechávajú so sebou a so svojimi právami robiť, rôznymi šialenými a mocou otupenymi politikmi.

Preboha aké riešenia? Vy potrebujete radiť, že sa máte chrániť a že máte brániť svoje občianske práva? Ja vám to musiím hovoriť?! Ja? Alebo kto? Vy musíte brániť svoje občianske práva. Vy nemôžete nechať so sebou “vorat”! Každý ma zodpovednosť za svoju rodinu, za svoje deti, za svoj vlastný osud.

 

Zdroj: Radio SV - studio Tapin-radio



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie