Profesor Jean-Bernard Fourtillan: Vírus Covid-19 bol umelo vyrobený v Pasteurovom inštitúte v Paríži

13.02.2021 Autor: Redakcia Slovensko

Profesor Fourtillan z Francúzska bol pred pár dňami zavretý do blázinca, pretože zverejnil až príliš pravdy o súčasnej falošnej pandémii a vakcínach. Samozrejme pod falošnou zámienkou, že šíri nielen fake news, ale aj nedovolené lieky. Na jeho weboch sa nachádza veľa materiálov dokazujúcich jeho tvrdenia. (Veľa vecí má aj v anglickej verzii.) Vyberám jedno kratšie, avšak veľmi názorné video formou preklade + ilustrácie z videa (nejde vložiť, nájdete na odkaze.)

Toto je pravda o vakcíne, ktorú chce Nový svetový poriadok (NWO) vnútiť nám všetkým.

Než pôjdeme ďalej, nevyhnutné upozornenie: Všetko, čo uvidíte v tomto videu, obsahuje výsledky podrobného výskumu, ktorý vykonali profesor Jean-Bernard Fourtillan a doktor Christian Tal-Schaller. Všetko, čo tu budete počuť, je dokonale overiteľné v odkazoch, ktoré sú pod týmto videom, a na webe www.verite-covid19.fr.

Pozrime sa na tento patent: Brevet nanoparticules WO2020060606A1. Jeho majiteľom je spoločnosť Microsoft, vytvorená okrem iného Billom Gatesom. Tento dokument bol medzinárodne publikovaný 26. marca 2020. Patent má platnosť pre veľké množstvo krajín, v podstate pre všetky krajiny planéty.

Názov patentu: Systém kryptomén využívajúci údaje o telesnej aktivite. Pozrime si podrobnejšie túto schému.

Ten malý panáčik dole vľavo, to ste vy, alebo ja, alebo ktokoľvek iný. Rámček "Sensor", to sú nanočastice, ktoré budú pridané do fľaštičky s vakcínou. Je to niečo ako čip, ktorý má pod kožu vaša mačka alebo pes. Rozdiel je ten, že v jednej vakcinačná dávke sú ich milióny. Akonáhle vám budú vstreknuté s vakcínou, budú vo vás až do vašej smrti, ba i po smrti. Nie je možné sa ich zbaviť, ste poznačení na celý život.

Rámček "User device", to je váš mobilný telefón. Ten bude môcť komunikovať s nanočasticami, ktoré cirkulujú vo vašich žilách.
A váš telefón bude samozrejme cez internet spojený s čím? S novou sieťou 5G. To je rámik "Communication Network".
Od chvíle očkovanie ste sledovateľné, lokalizovateľná nadriadenými autoritami, v ktoromkoľvek okamihu dňa i noci. A čo je znepokojujúce: aj keby ste chceli zahodiť svoj telefón napríklad do rieky, alebo nechať explodovať v mikrovlnnej rúre, čo je nebezpečné, tak pozor! Akonáhle by ste stretli osobu, ktorá má mobilný telefón, už vás zase majú. Áno, všetky mobilné telefóny, ktoré sú okolo vás, vás nájdu. Aby vás nenašli, museli by ste doprostred oceánu, doprostred púšte alebo pralesa, avšak za podmienky, že tam nestretnete nikoho s mobilným telefónom. A čo keby mobil zahodili všetci? Problém je, že sieť 5G sa môže nachádzať aj v elektrických meračoch, v mestských štruktúrach, v zastávkach autobusu, v radaroch, v semaforoch a tak ďalej. Aby človeka nenašli, to by musel zmeniť planétu.
Akonáhle teda bude vakcína zmiešaná s nanočasticami aplikovaná do vášho tela, od toho okamihu ste lokalizovaný svojím mobilným telefónom. A vďaka kúzlu siete 5G už pre úradné autority vaše umiestnenie nie je tajomstvom.

Čo všetko obsahuje táto vakcína?

Do vášho tela majú byť pridané s tieto 4 nebezpečné látky:

  • 4 fragmenty vírusu HIV-1, ktoré spôsobí očkovaným ľuďom syndróm AIDS a imunodeficiencii ako dôsledok.
  • sekvencie DNA z plazmódia spôsobujúce maláriu, ktoré vyvolajú u očkovaného maláriu.
  • 157 ďalších sekvencií DNA a proteínov (pozri Patent US 8,234,718 B2), ktorých prítomnosť a role sú nevysvetlené.
  • nanočastice, ktoré vďaka 5G sieťam umožní dokonalú kontrolu nad očkovaných jedincov.

Vakcína ChAdOx1 NCoV19, ktorú chcú vstreknúť do vášho tela, ďalej obsahuje:

  • Koronavírus Covid 19 vo forme vírusového vektora ChAdOx1
  • Nanočastice opísané vo vyššie uvedenom patente (medzinárodné označenie Microsoft Patent PCT / US 2019/038084), ktoré umožnia kontrolu ľudí prostredníctvom 5G siete
  • Dezinfekčný prostriedok: buď Thimerosal, alebo Formaldehyd + antibiotiká
  • Covid-19 je umelý koronavírus, vyrobený vo Francúzsku, v Pasteurovom inštitúte, na základe prírodného koronavírusy SarsCov. (Prírodné vírus NEDÁ PATENTOVAŤ!)

Covid-19 je výsledkom mnohých genetických manipulácií vykonaných na kmeni SARS-CoV, ktorý je spätý s prudkým akútnym respiračným syndrómom SARS. Bol vyrobený na základe vzorky číslo 031589 získaného vo francúzskej nemocnici v Hanoji pred rokom 2003 z pľúcneho tkaniva pacienta postihnutého týmto syndrómom.

Postup vývoja umelého vírusu: od Sars-CoV ku Covidu 19 (viď obrázok nižšie, odkazy na patenty pod článkom.)

Postupným pridávaním vyššie uvedených zložiek k pôvodnému vzorky vznikli:

SarsCoV1 -1. patent 2003
SarsCoV2 - 2. patent 2011
Covid-19 - 3. patent 2019
"Otcom" Covidu-19 je dr. Frédéric tangá, riaditeľ pre inovácie vakcín Pasteurova inštitútu.

Covid-19 bol teda vyrobený vo Francúzsku, francúzskymi vedci Pasteurova inštitútu, na základe prírodného koronavírusy SarsCov, a potom prevezený do Wuhan, kde ho vedci z Pasteurovho inštitútu zámerne vypustili, bez vedomia vedcov laboratória vo Wuhan a čínskej vlády.

Čína má pravdu, keď hovorí, že Covid-19 nie je čínsky vírus!

Vakcína nemá okamžité účinky ihneď po podaní. To až neskôr zomriete na maláriu, na AIDS, alebo na akúkoľvek inú chorobu, proti ktorej sa váš organizmus nemôže brániť, pretože jeho imunitný systém bol vyradený.

Núteným vytvorením imunitný deficiencie vám táto vakcína nedovolí ubrániť sa akejkoľvek choroby, čo je dokonalý zločin proti ľudstvu. Uvedomte si, ako perverzné je táto zbraň vo forme vakcíny.

Žiadame všetkých, ktorí pokladajú informácie z tohto videa za "fake news", aby si overili ich presnosť na odkaze www.verite-covid19.fr

Odporúčam všetkým, aby toto video čo najviac šírili.

Ďakujem za pozornosť.

Weby prof. Fourtillana:

www.verite-covid19.fr 
https://valentonine.fr/
http://fonds-josefa.org/

Odkazy na patenty dokazujúce výrobu umelého vírusu Covid-19:

Brevet EP1694829B1
Brevet US 2007 0128224 A1
Brevet US8343718 B2
Brevet US8093042B2 Institut Pasteur Charneau
Brevet US 10,407,695 B2 Institut Pasteur, CNRS, Inserm avec Pierre Charneau inventeur pour intégrer le VIH dans le génome humain
Brevet TESTS COVID-19 US20200279585A1

Brevet nanoparticules WO2020060606A1



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie