Nešikanujte ľudí testami, ale ukážte Matovičov psychotest! Kvôli chorobnému egomaniactvu premiéra trpí celý národ! Táto vláda musí skončiť!

18.01.2021 Zdroj: infovojna.sk Slovensko

Za najnovšiu šikanu ľudí sa nezabudnime "poďakovať" aj pokrytcovi Sulíkovi, ktorý poslušne odhlasuje Matovičovi akúkoľvek hlúposť, s ktorou príde, pripomína europoslanec Milan Uhrík (ĽSNS).

TÁTO VLÁDA ZOBRALA ĽUĎOM UŽ TAKMER ROK ŽIVOTA A NEPRINIESLA ŽIADNE RIEŠENIA! LEN ZÁKAZY A KŠEFTY

  1. Na jar sme mali zamknutí doma čakať na to, kým z Číny prídu rúška.
  2. Na jeseň sme mali zamknutí doma čakať, kým sa pripraví zdravotníctvo.
  3. Pred Vianocami sme mali zamknutí doma čakať, kým príde vakcína.
  4. Po Vianociach musíme zase zamknutí doma čakať, lebo je tu nejaká britská mutácia vírusu.

Na jar budeme zamknutí doma čakať, lebo príde nejaká japonská (alebo nejaká iná) mutácia, na ktorú zase nebude fungovať vakcína.

V lete budeme zamknutí doma čakať, lebo ... lebo tak to mocí tohto sveta jednoducho chcú! Urobiť z ľudí zombíkov, čo len sedia doma, pozerajú do televízora, občas vybehnú nakúpiť do nadnárodného supermarketu, a v lepšom prípade si vybehnú zamakať aj do nejakej fabriky alebo korporácie.

Pripomína mi to celé jednu bájku, ktorá opisuje rozhovor vlka s baránkom. Baránok sa v ňom neustále vyviňuje z nových a nových obvinení, ktorými na neho útočí vlk. Napokon unavený vlk povie "Vieš čo, baránok - si vinný už len preto, že ja som hladný!"

Všimnite si, že historicky je v podstate úplne jedno, či je 1 pozitívny za deň, 500 alebo 2000. Zákazy platia stále, tak či tak. Vždy sa nájde nejaká príčina, prečo zákaz byť musí (viď zdôvodnenia vyššie). Možno práve o to tu ide - natrvalo zmeniť tvár spoločnosti...

Teraz nás vraj nás čaká ďalší lockdown (tentokrát aj s testovaním). Pravdou je, že lockdown je v takej či onakej miere už od marca - t.j. 9 mesiacov (s letom 11 mesiacov)! Zobrali ľuďom už rok života!

Výsledkom antigénových testov, ktoré majú validitu rádovo v hodinách, sa budú ľudia preukazovať aj 16 dní. O spoľahlivosti týchto testov ani nehovorím, spýtajte sa ľudí v Harmanci...

Že to testovanie nedáva logiku? To je jedno, lebo testovanie je v prvom rade o jednom obrovskom kšefte! Trnavská firmička Eurolab Lambda, ktorá mala ešte nedávno nedoplatky na poisťovniach má teraz zmluvy za 73 miliónov eur.

Samozrejme, že kšefty idú bez verejných obstarávaní, napriamo do peňaženky...lebo veď na to si predsa schválili "núdzový stav".

Egomaniacky premiér pretláča svoje nelogické riešenia napriek nesúhlasu ostatných (odborníkov, lekárov, politikov, atď.). Čisto z pozície moci. Kvôli jeho chorobnému egomaniactvu trpí celý národ. Poučenie? Už nikdy nevoľme šoumenov a egomaniakov, lebo zničia všetko!

Za najnovšiu šikanu ľudí sa nezabudnime "poďakovať" aj pokrytcovi Sulíkovi. Na verejnosti má veľké reči o tom, ako je proti celoplošnému testovaniu, ale na rokovaní vlády nakoniec poslušne odhlasuje Matovičovi akúkoľvek hlúposť, s ktorou príde. Chrbtica ako hadica.

Vláda robí všetko iné, ale doteraz neurobila to, čo je najdôležitejšie - rázne podporiť prirodzenú imunitu ľudí (vitamínmi, športom, zdravým životným štýlom), pretože tá jediná nám pomôže - nie doživotné napichávanie sa vakcínami. Taktiež doposiaľ neprišla podpora zdravotníctva, posilnenie kapacít a pomoc unaveným zdravotníkom, ktorí naozaj makajú.

Nijako inak ako postupným (kontrolovaným) premorením obyvateľstva tento vírus neprekonáme - len tak sa dokážeme postupne vrátiť do normálneho života. Všetko iné sú nesystematické riešenia. Teda, ak vláde ide vôbec o to, vrátiť ľudí k normálnemu spoločenskému životu...

Táto vláda musí skončiť! Podporujem referendum o predčasných voľbách (spoločná opozičná iniciatíva by mala byť predstavená čoskoro).

Uhrík v predchádzajúcom status vyzval, aby sa prestali ľudí šikanovať testami, ale aby bol naopak zverejnený Matovičov psychotest. Uviedol tak v reakcii na šokujúce rozhodnutie Matovičovej vlády, ktorá medzi 18. a 26. januárom 2020 nariadil občanom Slovenska testovať sa v mrazoch. V opačnom prípade sa nedostanú do práce ani do prírody.

Zdroj: infovojna.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie