Matelko a doba ľadová

12.02.2021 Zdroj: Oracle 911 Slovensko

Kvôli zmenám v slnečnej sústave, naša planéta nasledujúcich 10-20 rokov zažije globálne ochladenie. Toto ochladenie spôsobuje súbeh troch vecí: slnečné minimum, ktoré vždy spôsobovalo ochladenie a sucho na Zemi; útlm slnečnej činnosti nad rámec slnečného minima a oslabenie magnetosféry Zeme, ktoré spôsobujú ďalšie globálne ochladzovanie a emočnú nestabilitu u citlivejších jedincov.

Ako sa to prejavuje a čo je dôvod

Hlavný dôvod prečo sa mení naša slnečná sústava je to, že prechádzame galaktickým prúdovým diskom, t.j. regiónom, kde sa prúd nabitých častíc a galaktické magnetické pole stretávajú (aj slnečná sústava má niečo takéto) a to v interakcii so slnečným minimom vytvára zmeny v atmosférických procesoch a následne aj klímy, lebo sa narúšajú normálne mechanizmy na distribúciu tepla, pretože tzv. jetstreamy ovplyvňuje primárne slnečná aktivita a magnetické pole. A jetstreamy zas regulujú spôsob, ako sa dostáva teplo z trópov do polárnych regiónov resp. chladný vzduch za polárny kruh. Takže vzhľadom na to, že teraz sú jetstreamy oslabené a ostatné distribučné systémy sú prakticky vyradené (hurikány, tajfúny, cyklóny a tropické búrky sú na minime-sú to primárne elektrické javy, ktoré sú živené teplom z morí a elektrickými vlastnosťami vody tzv. 4. fáza vody, ktorá hrá dôležitú úlohu pri vyparovaní a formovaní oblačnosti), tak oteplenie za polárnym kruhom a ochladenie v nižších zemepisných šírkach je istota. To sa už prejavuje vlnami chladu, ktoré trápia USA tzv. polar vortex, ktorý dvíha ceny propánu a spôsobuje padanie iguánov zo stromu (nie sú to malé zvieratá) a ktoré trápia aj Európu s tým, že vyraďujú nemecké slnečné elektrárne (Európania a Američania zisťujú, že ten zelený ošiaľ, ktorý presadzuje „Gréta“ nie je až taký dobrý nápad, lebo Európa potrebuje ten ruský plyn a uhlie, a USA zas kanadskú ropu a Keystone ropovod). Ďalšia fáza bude okrem rekordného chladu aj tvorba nových ľadovcov (môžu sa vytvoriť v priebehu jednej noci – ak som sa zmýlil v stredu, tak som rád, lebo sme získali času naviac) a zníženie poľnohospodárskych výnosov.

Kde sa dostáva do obrazu Matelko?

Svojou vládou resp. karikatúrou vlády, lebo Matelko je koňom globálneho zákulisia (GP), ktorého dosadili na krk ako Trójskeho koňa slovenským posluhovačom anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne. Takže síce Matelko spolu s koňmi močiara rozkladá náš štát a napomáha majdanu (tieto majdanové tendencie úspešne brzdí GP a Fico čoraz kvalitnejším riadením), ale tá banda rozbíja aj základy na obnovenie Rakúska-Uhorska (R-U) aj vyhláseniami Korčoka (aj niektoré kroky Rakúskej vlády tomu bránia) a keď k tomu prirátame to, že Uhrík a Mazurek kvôli Kotlebovým krokom odišli (údajný mail na rozlúčku), tak GP nemá inú možnosť ako spoliehať sa na Fica (ktovie ako a čím podchytil močiar Kotlebu, asi mu pápež, ktorý je močiarna kreatúra dal divné inštrukcie a dať do kopy funkčnú stranu nie je 5 minútová záležitosť).

Dodávam, že fyzické prežitie národov Karpatskej a Českej kotliny je v spojení a spolupráci, ale nie je jedno, na základe akého konceptu je usporiadaná tá spolupráca. A tá spolupráca je nutná, lebo poľno- a vodohospodárstvo musí byť pod jednotným riadením (geografia nepustí).

Prečo to nie je jedno?

Sú momentálne dva koncepty – v jednom lížu smotanu elity Rakúska a Maďarska (oni ešte stále snívajú o veľkom Maďarsku, obyčajní Maďari už čoraz menej) a v druhom sa delia produkty práce spravodlivo. Prvý koncept je dosť krvavou cestou do nebytia a druhá je dlhodobo udržateľný mier a stabilita.

Skrátka máme na výber, buď obnovíme Veľkú Moravu v jej najväčšom územnom rozložení, alebo sa vybuduje R-U 2.0 na našom chrbte. Výber je na nás, no času máme čoraz menej.

Zdroj: Oracle 911



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie