Ľudia na internete sú pobúrení zo zákroku agresívnych policajtov v Piešťanoch

07.11.2021 Zdroj: inenoviny.sk / facebook Slovensko

Internetom sa šíria fotky s menami a ľudia odsudzujú ich správanie. Neprimeraný zákrok voči obyvateľom bez rúšok prirovnávajú k Pavlovi Jarčuškovi. Ten tancoval bez rúška, nedodržiaval odstupy a tancoval tam, kde to ani povolené nebolo. Voči nemu však polícia takýmto brutálnym spôsobom nezakročila.

Martin Beneš je v policajnom zbore od roku 2008. Ako však na prvom obrázku vidíte, tento chlap stotožňuje svoju prácu policajta s deratizáciou. Ak policajt v jeho pozícii považuje za svoju hlavnú úlohu likvidáciu potkanov, je samozrejmé, že to v reálnom živote môže dopadnúť len násilím.

Psychopat policajt? Likvidator potkanov?

Určite ste zaregistrovali policajnú brutalitu v Piešťanoch, kde v obchodnom dome Lidl pri proteste „antirúškarov“ pár psychicky labilných jedincov v uniformách siahlo po krajnej metóde a niektorých ľudí, ktorí si odmietli dať na tvár prekážku v dýchaní proste zmlátili. Prečo by to aj nerobili, keď za podobný zákrok v Prievidzi sľúbil ich policajný šéf Hamran vyplatiť odmeny. Takéto veci sa dnes dejú pod kuratelou Mikulcovho Ministerstva vnútra. Do čela polície dosadíme obuškára Hamrana, bývalého vykopávača dverí, ktorý za svoj najväčší úspech považuje zastrelenie človeka, a proti občanom spustíme represie.

Nakoľko sa podarilo odhaliť identitu týchto premotivovaných policajtov, unikli aj informácie ako sa takíto chlapci prezentujú na sociálnych sieťach. Ten najaktívnejší z nich, ktorý spustil celý zásah, je Martin Beneš z Piešťan, ktorý je v policajnom zbore od roku 2008. Ako však na prvom obrázku vidíte, tento chlap stotožňuje svoju prácu policajta s deratizáciou. Ak policajt v jeho pozícii považuje za svoju hlavnú úlohu likvidáciu potkanov, je samozrejmé, že to v reálnom živote môže dopadnúť len násilím.

O protestoch podobného typu si môžete myslieť čokoľvek, ale kým sú nenásilné, polícia by nemala proti občanom používať hrubú silu. Lenže táto hrubá sila sa tu začína používať čoraz častejšie a čo je smutnejšie, je tu istá skupina občanov, ktorá to podporuje, dokonca sa z toho teší. Predovšetkým v diskusiách liberálnych médií sa objavujú názory ako „mali mu ešte pridať“, „výborne, treba tú chamraď zničiť“ či „tie opice treba riadne skopať“. Všetko sú to zrejme slušnoľudia a veľkí demokrati.

Neuvedomujú si však dôležitú vec. Ak sa dnes tešíš z toho, že traja policajti skopú tvojho spoluobčana len preto, že nemal na ksichte handru, zajtra môžeš aj ty stretnúť iného dobráka v uniforme, ktorý nebude mať akurát náladu a vyberie si za terč šikany teba. Dôvod si už nájde. Veď ako vidíme, pre niektorých z nich sme len potkany, ktoré treba likvidovať...

Zdroj: https://www.facebook.com/marek.kurta.republika

https://www.facebook.com/photo?fbid=125308626560812&set=pcb.125308759894132

Miniterstvo zdravotníctva nepochopiteľne podporuje násilie a agresiu a tento zákrok podporilo. Budú schválovať aj strieľanie do ľudi, keď nebudú dodržiavať opatrenia?

Drvivá menšina pár pravdepodobne tiež agresorov tento agresívny zákrok podporuje. Pričom sa mal riešiť len priestupkom.


https://www.facebook.com/jakub.konecny.731

 

Zdroj: inenoviny.sk / facebook



Fotogaléria k článku

Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie