Kto dal Matelkovi toľko lana, aby sa teraz obesil?

18.01.2021 Zdroj: oracle911blog.wordpress.com Slovensko

Mám tu na mysli tú paniku, ktorú zažíva nielen on (a celá tá liberál-fašistická banda, ktorá na Slovensku vládne), ale aj ostatní poskokovia anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne. Hovorím to na základe toho, že posledné udalosti a kroky močiara svedčia o tom, že si uvedomili, že vsadenie na Bidena bola obrovská strategická chyba.

Prečo hovorím o panike u Matelka?

Ide primárne o tri veci: to neustále a nezmyselné pretláčanie testovania (ak už tá vakcinácia vyzerá na poriadny prúser), pokus o prevzatie riadenia samospráv vládou, a kauzu Lučanský, v ktorej Kolíková viditeľne a bezočivo klame spolu s mainstreamovými médiami. Ide totiž o to, že jediný, kto vie, ako robiť politiku a riadiť štát, je v tejto koalícií Sulík, ktorý podľa všetkého kope za tú istú skupinu, ako Pellegrini – menovite za veľkopodnikateľov (Pellegrini je primárne za slovenských a Sulík za rakúsko-nemeckých). Preto je Sulík proti celoplošnému testovaniu a nechal uniknúť informácie o pokuse Matelka prevziať samosprávy (testovanie a prevzatie samospráv touto nesvojprávnou nekompetentnou bandou kazí obchody). Ďalšia vec je, že táto banda nikdy neriadila štát, len plnila príkazy zahraničných pánov (po náležitej informačnej príprave zo strany médií a mimovládok), lenže zahraničie resp. močiar je zamestnaný vlastnými problémami, a preto inštrukcie sú zmätočné a príprava prakticky žiadna.

Čo sa týka kauzy Lučanský, tak to bola taktická chyba Lipšica (ak sa u nás udeje dajaká veľká špinavosť, on je nablízku), prameniaca zo strategickej chyby močiara, keď podľa všetkého protiústavne a masívnym podvodom dotlačili Bidena do blízkosti prezidentského kresla (štátom 6.1.2021 nebolo umožnené vyjadriť nesúhlas s Bidenom). Dodávam, že to nebola jednoduchá chyba, ale dobre pripravená pasca globálnym zákulisím (GP), do ktorej sami vliezli.

Prečo panikári močiar?

Má to dva hlavné dôvody: Rusko odstúpilo od zmluvy o otvorenom nebi (nemôžu bombardovať a preto Macron tára o bezpečnosti Európy), a došlo im, že Trump im prešiel cez rozum. Ide totiž o to, že v roku 1865 USA zbankrotovali, ale Lincoln nechcel predať USA ani bankárom zo City of London, a ani Vatikánu (síce robia odlišnú politiku, ale akoby ich jedna mater mala), a preto ho nechali zavraždiť. Uplynul nejaký ten rok, a v rokoch 1871/1878 sa vláda USA stala korporáciou (kde hlavným veriteľom sa na základe morského práva stal Vatikán). Táto korporácia vyhlásila vo februári 2020 bankrot, a tým pádom generálnym riaditeľom sa stal Trump. To je dôvod, prečo močiar spustil operáciu Covid aj v USA. A to je tiež dôvod, prečo Fico cestoval do Karibiku cez Viedeň, Nemecko/Nizozemsko a Francúzsko, a prečo naňho tak útočia.

Keď k tomu prirátame, že laptop Nancy Pelosi ukradli, resp. mali prístup k jej mailom (podľa chýrov ho získali vojenskí spravodajcovia), tak začneme chápať ich paniku, a preto budeme vidieť dvojvládie v USA, – Biden ako nelegitímny prezident zbankrotovanej korporácie USA a Trump ako legitímny prezident republiky USA.

S pozdravom
Oracle 911

Zdroj: oracle911blog.wordpress.com



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie