Kandráčovci sa s Jarčuškom zabávali na infektologickej konferencii v červenom okrese bez respirátora

24.10.2021 Zdroj: Zem&Vek, Facebook Slovensko

Kandráčovci veselo porušovali pandemické opatrenia spoločne v spoločnosti člena pandemickej komisie na zábave v hoteli Mikado v Nitre, ktorá je podľa semafora v červenej farbe. A slovenskí maturanti nemôžu mať stužkové slávnosti kôli opatreniam.

Viacerí, komentujúci toto video, napísali ako sa Kandráčovci zapredali v prospech súčastného režimu a teda tým defacto súhlasia s nezákonnými protipandemickými opatreniami. Pravdepodobne to ale nebude mať v plyv na ich fanúšikovskú základňu, ktorú tvoria pravažne ovčania.

14.-16. októbra sa uskutočnila v Nitre, v hoteli Mikado, 14. celoslovenská infektologická konferencia na tému: „Naše skúsenosti s manažmentom COVID-19 a budúcnosť infektológie“, pod záštitou prezidenta Slovenskej spoločnosti infektológov (SSI) – profesora MUDr. Pavla Jarčušku, PhD. Ako vidieť na videu, po absolvovaní odborných prednášok sa profesor Jarčuška do sýtosti s kolegami zabával.

Program konferencie: 14. – 16.10. 2021 Nitra – pozvánka & program.

Šéf ĽSNS Marian Kotleba zverejnil na sociálnej sieti video tancujúceho Pavla Jarčušku, nahrané 15. októbra v Mikade Nitra. V okrese Nitra bol v tom čase covid automat v červenej farbe a v interiéroch boli povinné respirátory.

„Pred malou chvíľou mi prišlo toto video. Vraj nikto nebude mať odvahu ho zverejniť. Má ísť o člena pandemickej komisie na zábave v hoteli Mikado v Nitre. Táto sa mala uskutočniť 15. októbra, kedy bol podľa tzv. Covid automatu okres Nitra červený. To znamená, v interiéri bolo povinné nosiť respirátor. S celým Covid automatom a ich vymyslenými pravidlami si z nás robia dobrý deň!“

uvažuje M. Kotleba.

Vyberáme z komentárov:

Zdroj: Zem&Vek, Facebook



Fotogaléria k článku

Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie