Ježiši Kriste, daj múdrosť tomu blbcovi, Saraladia saralabanda

11.02.2021 Zdroj: nadhlad.com Slovensko

Ten názov "Svedkovia Matovičovi" je realita. Salarabamda. To, že politika moderného sveta je nesená na podvozku ťažkého, ale skrytého  religiózneho fanatizmu, dosvedčuje aj videjko, na ktoré tu upozornil Sandro, ale píše o ňom aj Blaha:  Malé okienko ku Letničiarom. Dobre si to vypočujte, ako a za koho sa tá hysterka modlí - za vládu, za premiéra a Krajčího 

Dobre ste počuli, spojenie premiéra Igora Matoviča a ministra zdravotníctva Marka Krajčího s fanatizmom zaklínajúcim Ježiša Krista a akýchsi duchov.

"kuora buanda salarabamba alara buamba ...."

Čo to tam kričí? Čo je to vlastne za pochybnú neznámu reč? Španielčina? Portugalčina? Chaldejčina? To čo je za sektu, ktorá manipuluje našu vládu? "Tak ako Šalamún"? Zas jasne chaldejské paprče, vystrčené do vzduchu. Toto nie je jednostranný vzťah - nielen fanatici ku vláde, ale aj vláda patrí k sekte. Vládnu nám sektárski fanatici.

Video, kde minister zdravotníctva Krajčí spomína svoje obcovanie s duchom svätým

A čo na to oficiálne schválene církve, katolícka, evanjelici? Prečo si naozaj neurobia proiadok so sektármi? Už sme pochopili, že bojovníci oni nikdy nebudú, aj to, že sa nestarajú o sociálnu úroveň, teda biedu svojich veriacich - ale aspoň o duchovnú čistotu a úroveň by sa mali usilovať. Načo tu máme tento primitívny, z Ameriky lezúci mišung, ktorý nesie znaky nejakého mexico-aztéckeho vzývania smrti, ale aj negroidného vrešťania a natriasania sa.

A čo naši fanatickí liberáli? Táto zatuchlina im nevadí? Toto je ich predstava o slobode?

Podľa niektorých odhadov sa už v roku 2025 majú stať letničiari najpočetnejšou frakciou kresťanstva na svete, predčiac aj katolíkov. Počet členov charizmatickej frakcie protestantizmu rýchlo rastie, predovšetkým v dôsledku masívnej apostázie juhoamerických katolíkov, ako aj obrovskej popularity, ktorej sa tešia letničné bohoslužby v Ázii a Afrike. Je teda evidentné, že sa jedná o inetnické hnutia. Tzv. charizma proste vyhovuje ich primitívnemu pudovému vnímaniu sveta.

Nakoniec jeden zásadný návrh

Odteraz by sa každá otázka na tlačovke premiera či ministra, či kdekoľvek na verejnosti,  mala končiť blahoslavením "salarabanda salardia" - aby každý vedel, čo za primitívov, čo za úbohé nuly to sú. Treba predsa rešpektovať ICH kultúru. V rámci multikulti čokoľvek, aj satanizmus. Treba to na nich kričať, kde sa objavia. Ak nie to, že sú vrahovia, tak aspoň toto.

Salarabamba.

Zdroj: nadhlad.com



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie