Hoaxeri zo STARTIT UP opäť zavádzali a podnikateľa bojujúceho za svoje živobytie nazvali špekulantom, na Facebooku im ľudia poriadne naložili!

26.11.2021 Zdroj: startitup.sk / facebook Slovensko

V poslednej dobe, tendenčne a jednostranne mierené články…autor! Ná zamyslenie. Za hoaxom na portáli STARTITUP stoja údajná redaktorka Júlia Jamrichová a udajný šéfredaktor Vladimír Mičuda.  Jamrichová nazvala trnavského podnikateľa "Špekulant z Trnavy" len preto, lebo bojoval za svoje živobytie, čo by mal urobiť každý podnikateľ v gastre. Žiaľ drvivá väčšina majiteľov gastroprevádzok na Slovensku sú buď vykastrovaní, alebo majú nasrané v gatiach.

Strtitup to je samy hoax. Sa divim ze to este vobec niekto cita. V Startitupe to je sama presstitutka a presstitut. Vravia si novinari ale maju daleko od nich...

Jedna z komentujúcich trafila kliniec po hlavičke svojim príspevkom, nad ktorým by sa mali zamyslieť naši menej inteligentní na smrť vystrašení ovčania - svedkovia covidovi:

Tiež chce uživiť svoju rodinu, rovnako ako pani hygienička či policajt... je na ľuďoch do akej miery dovolia, aby ich systém štval proti sebe. Osobne nerozumiem nástojčivému prístupu k tomuto podnikateľovi - prevádzku má zatvorenú, nezhromažďuje ľudí v interiéri, minule ho hygiena pokutovala aj za donášku... lebo je nepohodlný a vymýšľa spôsoby, ako prežiť? ...štát bojuje proti šíreniu covidu alebo podnikateľom?

Iný napísal Startiupu: "Chlapci, a vám jebcuje? Všetci čo to sledujeme, vieme ako to bolo a je ? nezavadzajte ľudí aby ste zaujali..."

Vyberáme podľa Fakebooku najrelevantnejšie z príspevkov po zdieľaným článkom:

Ale ale, chlapci zo Startitupu, nezavadzate náhodou trosku? Videa z kontroly sú zverejnené a každý si môže pozrieť ako to bolo. Tak sa ukludnime a nebudeme hystericki, dobre? Ved aj policajtovi uz mykalo kútikom co mu celá tá situácia prišla vtipná. Tety na úradoch zvyšujú hlas na ludi neustáleMenej clickbaitu v nadpisoch by to chcelo.

Ďalší napísal:

Kráľ ako správny kapitán sa topí zo svojou loďou Držím palce keby idem okolo hneď podporim. Mam svoj taxik a tak isto reagujem na ich opatrenia covidofašisti. Musel som nechať zamestnancov doma lebo ľudia nechodia malo roboty tak musím jazdiť sam lebo vláda chce všetko zničiť lockdown bol aj minulý rok co to pomohlo???
Jasne ze nic.

Drvivá vačšina diskutujúcich mi vyjadrila podporu. Tento podnikateľ sa určite nemusí báť o svoju budúcnosť, stojí za ním tá zdravá časť slovenského obyvateľstva.

Obrovská podpora tomuto pánovi, ktorý si háji len svoje živobytie!!! Veď ľahko je tomu, koho sa to netýka!!! Policajti? Redaktori? Kontrolóri? ..nuž minimálne by sa mali zamyslieť nad výkonom svojej činnosti, lebo ak im nariadia strieľať do ľudí tak začnú???? Ak zoberiete niekomu živobytie je vlastne už cez čiaru , či nie? Na protest by sme mali vypnúť svoje TV obrazovky v čase od 19.00 hod a nesledovať ani jednu stanicu vysielajúcu správy-keďže ani niet tam čomu veriť!!! ..aspoň by postrehli, že nebudú mať komu vysielať!!! Každopádne kompetentným (polícia+redaktori+zamestnanci príslušnej kontroly) odporúčam porozmýšľať v akej veci konám a myslieť na to, že tak isto sa to môže týkať mojich detí, príbuzných či rodičov!!! Konali by ste rovnako????

..., alebo

Spravíme mu také tržby ako sa patrí a reklamu pošleme toľkým ľuďom,že bude chalan pán. Ľudia majú moc. A na to netreba zabúdať. Je to človek, ktorý chce aby jeho prevádzka prežila. Držíme mu palce.

Samozrejme sa medzi diskutujúcimi našlo aj pár sprostých tupých oviec a hejterov, pravdepodobne platených trollov...

Viac na obrázkoch v galérii pod článkom.

Zdroj: startitup.sk / facebook



Fotogaléria k článku

Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie