Dorota Nvotová: Ojebali nás. Nás očkovaných, ohľaduplných, zodpovedných. Dalo sa to, samozrejme čakať.

28.11.2021 Zdroj: Dorotin fakebook Slovensko

Aj túto akožeumelkyňu karma doháňa a doženie. Najpr hejtovala všetkých čo sa nechú dať zaočkovať, potom urobila PR kampaň aby jej UNIQA preplatila prevoz a nakoniec skončila v lockdowne ako všetci tí, ktorým priala smrť! No a nakoniec sa z toho chce ešte vyviniť. Pár používateľov facebooku, jej poslalo recipročne tvrdé odkazy. Jedným z jej fanúšikov a podporovateľov je aj samotný farizej Tomáš Taraba - predseda ŽIVOT NS, ktorý loví potenciálnych voličov pri každej príležitosti a parazituje za každú cenu.  Posúďte sami. Viac vo fotogalérii pod článkom.

Príspevok zo dňa 25. novembra o 4:57:

Ojebali nás. Nás očkovaných, ohľaduplných, zodpovedných. Dalo sa to, samozrejme čakať. Naočkovali (oprava redakcie) sme sa preto, aby sme boli odmeňovaní. Očkovali sme sa, aby sme chránili seba aj blízkych.  Teraz sme to my, kto musia chrániť aj tých naozaj názorovo “ďalekých”. Oni na to dlabú, riskujú svoje životy a my ich zachraňujeme.

Očakáva sa to od nás. Je to ako keď som vyrastala s o 5 rokov mladšou sestrou. Bolo jedno kto je v práve. “ Dorotka si staršia, ustúp!” A tak zase ustupujeme. Pokorne čakáme, kým sa umúdria alebo pokapú. Potom môžeme ísť von žiť život, ktorý nám bol ako zodpovedným občanom sľúbený.

Shame on you.

Keby to nebolo nezodpovedné, ideme do ulíc. Lenže my sme súcitní s tými, čo majú na háku. Nechceme aby pomreli. Preto nejdeme do ulíc. Netflix, papuče, Zoom a kvások. Viem, ľahko sa mi hovorí, keď som v Nepále. Mám pred sebou ťažké rozhodnutie- letieť v zlom zdravotnom stave domov kvôli dôležitým vyšetreniam ktoré neviem či mi bude mať kto spraviť, keďže zdravotníctvo je vyťažené a riskovať nakazenie covidom po pľúcnej embólii a 190 dni po druhej dávke , alebo ostať v bezpečnej zóne v Ázii bez vyšetrení, ledva sa motajúc pár krokov denne.

Možno budem patriť medzi tých čo si nebudú môcť dať tretiu dávku. Týmto ďakujem všetkým, čo si nedali ani tú prvú. Bojím sa ísť domov. Ďakujem politikom, že si varia polievočku na dobrovoľne neočkovaných a zbierajú budúce hlasy- namiesto toho aby ich zavreli doma alebo povinne očkovali a nás nechali žiť.

Nielen Boris, všetci ste drahá nevesta. Stojíte životy aj slobodu.

 

 

Zdroj: Dorotin fakebook



Fotogaléria k článku

Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie