Diskutujúci na portáli Hlavné správy poslali tvrdé odkazy rodine Sadeckých a jeho frajerke: Rodičia hokejistu Sadeckého sú riadne hyeny!

07.11.2021 Zdroj: Hlavné správy Slovensko

Na portáli Hlavné správy sa spustila divoká diskusia o príčine smrti mladého telentovaného hokejistu Borisa Sadeckého: 

Telo ešte nevychladlo, pitva nebola vykonaná, ale oni už majú profesionálne pripravenú nadáciu, profesionálne spravené logo, náplň nadácie (ktorá podprahovo odvádza pozornosť niekde úplne inde) a prípad je vyriešený. O vakcine az cela jedna veta! Toto je profesionalna medialno-spravodajska akcia na zahladenie stop a odvedenie pozornosti inam. Na toto vsetko mala rodina Sadeckych cas, priestor a hlavne psychicke a dusevne rozpolozenie bezprostredne po smrti ich dietata? Na nadaciu, napln nadacie, dizajn loga atd.? Poznal som rodinu, ktora prisla o dieta - tyzdne boli na najtazsich antidepresivach prezivajuci osobne peklo a okolity svet ani nevnimali. Toto je uplny des co a tu deje.

strašné :( takže Boris nakoniec zomrel zbytočne :( "Zároveň všetky úvahy na tému očkovania sú len prázdne špekulácie a dovoľujeme si s pokorou požiadať, aby sa nešírili,“ skonštatovala rodina Borisa Sádeckého - stačilo len normálne napísať Pravdu: bol/nebol zaočkovaný vtedy a týmto. Nech si rodičia i šéfovia športových klubou zvážia, či budú hráčov a synov povinne pichať. To je celé. Mali len povedať pravdu. Ale týmto sa úplne diskvalifikovali :( je brutálne zakladať nadáciu o "dobrom srdci", keď ho nemajú a zradili vlastného syna :(

Nechcem jatriť rany , ale rodina by mohla rovnou rečou zachrániť mnoho váhajúcich životov . Tieto žvasty akože vakcínu netreba dávať do súvislostí a podobne nech si nechajú pre Lengvarského , Hegera a všetkých tých vagabundov okolo.

Aj takéto príspevky sa objavili v diskusii pod článkom. Viac príspevkov nájdete vo fotogalérii pod týmto článom.

Boris Sadecký bol zaočkovaný! V rozhovore pre tlač spoluhráč Borisa Sádeckého potvrdil, že Boris bol zaočkovaný proti covidu, hoci zrejme ešte celý tím nebol.

Rodina Borisa Sádeckého prehovorila o jeho úmrtí. Nechce, aby sa o očkovaní konšpirovalo

Z diskusie: Správne. Ani ja nechcem o očkovaní konšpirovať.

1.) Bol zaočkovaný? ANO
2.) Diagnostikovali mu zápal srdcového svalu? ANO
3.) Je Myokarditída možný nežiadúci účinok týchto stále experimentálnych vakcín? ANO
4.) Može sposobiť Myokarditída (zápal srdcovej pumpy) kolaps a náhlu smrť (poruchu srdcového rytmu)? ANO
5.) Zomrel? ANO

... Ďekuji ctihodnosti. Nemám víc co dodat.

Prípady myokarditídy a/alebo perikarditídy sa zvyčajne vyskytli do 14 dní po očkovaní, častejšie po druhej dávke vakcíny a u mladších dospelých mužov. Celkové prínosy vakcín i naďalej prevyšujú ich riziká.
Zdroj: ŠÚKL

FDA varuje pred rizikom zápalových ochorení srdca po očkovaní mRNA vakcínami. Americký Úrad pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) v piatok pridal varovanie k vakcínam proti koronavírusu od spoločností Pfizer/BioNTech a Moderna pre zvýšené riziko vzniku myokarditídy, čiže zápalového ochorenia srdcového svalu a perikarditídy, zápalového ochorenia osrdcovníka po vakcinácii. Informovala o tom agentúra Reuters.
Zdroj: Trend

Štúdia Kalifornskej univerzity ukázala, že zdraví chlapci vo veku 12 až 15 rokov mali štyri až šesť ráz väčšiu šancu dostať zápal srdcového svalu (myokarditídu) súvisiaci s vakcínou než skončiť v nemocnici s covidom.
Zdroj: Aktuality

Covid spôsobuje oveľa viac problémov so srdcom než očkovanie, hovorí kardiologička. Minulý týždeň aj Európska lieková agentúra (EMA) konštatovala, že vidí súvislosť medzi očkovaním vakcínami od Pfizer-Biontech a Moderna a zriedkavými prípadmi myokarditídy.
Zdroj: Denník N

Vakcína je sloboda!

Vybrané z diskusie:

Rodine Sadeckych a jeho sprostej frajerke odkazujem: Ste zrudy, zavrazdili Vam syna, Tebe ty hlupa hus buduceho manzela a este ide do roztrhania tela hajit vrahov a odpornu mafiu. Absolutna debilita. Ten zosnuly ked sa na toto nahodou pozera, tak vidi, co ste za smradlava cvarga!

To uz aj ta jeho rodina a frajerka su tak tupi, ze robia toto divadlo? Ved je to hlavne podraz pre toho zosnuleho Borisa Sadeckeho. Spinavci zatlkaju a pritom zbytocne vyhasol dalsi zivot. Z akeho dovodu zakryvaju tu vakcinacnu mafiu? Odporne spiny!

Rodina zalozi “Nadaciu “ v jeho mene a boji sa priznat, ze tu naozaj bola moznost umrtia v dosledku zapalu srdcoveho svalu po ockovani genomovou” vakcinou”. Oni ho vobec nemali radi? Bol pre nich strojcekom na produkciu penazi za zivota aj po smrti?
Velebnosti, ja jdu blejt.

Ľahký zápal srdca u pravidelne kontrolovaného hokejistu lekarmi. Ten zápal teda predtým nemal. Pichnuty experimentalnou látkou však bol. Ale ľudia si to nemajú davat do súvislosti. Toto sa dá vysvetliť len ako, ze rodina sa utesuje, že im sa to stať nemôže i keď podľahli halucinácii zvanej kovid.

 

Zdroj: Hlavné správy



Fotogaléria k článku

Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie