Lucia Ďuriš Nicholsonová nazvala prezidentku Zuzanu Čaputovú jaternicou s tučnými lýtkami a židovským nosom ktorá zapredala svoju vlasť americkej tajnej službe

20.06.2023 Autor: Redakcia Slovensko

Tá jaternica s tými tučnými lýtkami a židovským nosom, ktorá má na čele vytetované, že spáva so Sorosom a zapredala svoju vlasť americkej tajnej službe, zvažuje, že už nebude kandidovať na prezidentku.

Pospolitý dav jasá. Možno sa tej vlastizradkyne naozaj zbavíme. Možno sa nám potom konečne začne dariť. Možno sa tým zastaví inflácia, možno si v obchode nakúpime za menej peňazí viac kvalitných potravín, možno ma zajtra z baliaceho pultu posadia na manažérsku stoličku, možno si moju dcéru konečne všimne Boris Kollár a možno potom Putin vstúpi svojou posvätnou nohou aj na to naše nenápadné územie. Možno bude prezidentom Fico alebo 363 Žilinka.

To nám bude hej! Hej?

Za ostatné roky to bola ona, ktorá nám svietila v tme. Možno to na Slovensku až tak nebolo vidieť, lebo pod lampou býva najväčšia tma. Ale poviem vám, keď ma na chodbe Európskeho parlamentu zastavovali kolegovia z rôznych krajín a nahlas obdivovali našu prezidentku, bola to naozaj nefalšovaná hrdosť, ktorú som cítila. Pamätám si, ako sa ma v Elyzejskom paláci Emmanuel Macron pýtal, odkiaľ som, a ja som mu povedala, že z krajiny, kde máme tú najočarujúcejšiu prezidentku, a on sa na mňa pozrel a povedal: „Ste zo Slovenska“. Áno, som zo Slovenska. Z toho Slovenska, ktoré vedie prezidentka Zuzana Čaputová.

Neviem si predstaviť, ako pôjdeme ďalej bez nej.

Časť mňa, tá nepolitická, jej však úprimne želá pokoj. Pokoj od každodenného hejtu od tých, za ktorých sa ako prezidentka najviac bije – za tých nemajetných so zle platenými miestami, za tých najzraniteľnejších, na ktorých už v našej krajine zabudli všetci okrem nej.

Želám jej slobodu, osobnú slobodu. Aby mohla milovať a dávať to najavo, nielen doma za zatvorenými dverami, ale aby to mohla vykričať do sveta, že miluje a je milovaná. Lebo takto to chce čas od času urobiť každá zamilovaná žena. Doposiaľ to musela skrývať pred ochrankou, pred ľuďmi, ktorí dovolia milovať iba tým v tradičných rodinách.

Želám jej, aby tam bola pre svoje dcéry a aby im nemusela utierať slzy a držať ich nad vodou len preto, lebo nejaký zakomplexovaný chudák naprataný v zle padnúcom saku si jedného dňa v parlamentnej lavici povedal, že verejne zhejtuje a poníži prezidentkinu dcéru, lebo nevyzerá ako tie botoxové šupy s fejkovými Gucci-Pucci.

Želám jej dobré rozhodnutie. Želám jej, aby zostala Zuzanou Čaputovou. Lebo pre mňa bude navždy mojou prezidentkou.

Lucia Ďuriš Nicholsonová, europoslankyňa /Jablko, RE/.



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie